sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Lappalaiskoirien toko

Viiman kanssa käytiin pitkästä Lappalaiskoirien alaosaston tokovuorolla. Heti huomasi, että ei sen kanssa oikein kannata noihin ryhmätokoihin lähteä, koska se vaatii sen verran enemmän motivaation ylläpitoa ym. omia säätöjä. Mutta treenailtiin sitten isseksemme sivussa, saatiin vähän häiriötä ja omatoiminen touhuilu sopi oikein mainiosti.

Aloiteltiin kuitenkin ohjatulla seuraamisella, johon oli yhdistetty kaikki jäävät. Tehtiin parin kanssa, se vähän häiritsi Viimaa, plus en saanut itselle sellaista hyvää filistä, niin Vimpskin teki laiskasti. Jäävät onnistui hyvin istumista lukuunottamatta, siihen tarvittiin kaksoiskäsky, mutta ei olla sitä treenattukkaan. Seuraaminen oli välillä ok, välillä huonoa.

Vesku tuli sitten liikkuroimaan meille uuden seuraamisen. Siinäkin oli alkuun säätöä, mutta loppuun saatiin aivan sikahyvä seuruu. Asenteen korjaus auttoi taas kovasti, plus se, että otin loppupalkan pois kentän laidalta. Pienestä se on siis pienellä porokoiralla kiinni. Mutta tähän olin todella tyytyväinen, vaikka alkuun tuntui että seuraamisesta ei tullut mitään.

Lisäksi tehtiin nouto, joka oli iloista ja sujuvaa. Jonnin verran saalistusta, mutta ilme nätti.

Kaukot sujui mallikkaasti, samoin luoksetulo lyhyellä matkalla.

Ihan ok treeni loppujen lopuksi, mutta kyllä se oma treenailu voittaa aina kimppatreenit. Mutta hyvä oli saada häiriötä ja treenata vähän uudessa paikassa.

Ei kommentteja: