lauantai 4. joulukuuta 2010

Kotitokoa ja lenkkeilyä

Treenasin jokaisen koiran kanssa terassilla. Hirveä kilpailu oli joka kerta siitä kuka pääsee mukaan. Ei nuo koirat oikein tajua sellaista reiluuden käsitettä, että jos itse on juuri tehnyt niin annetaan kaverillekin mahdollisuus.
Tuike aloitti:
Tunnari: Taidettiin tehdä neljä toistoa reilulla määrällä vääriä. Kaksi viimeistä vaikeutin niin, että joutui menemään kapuloille esteen takaa, eli ei nähnyt niitä ja joutui kiertämään. Joka toisto oli erinomainen, varma nuuskinta ja nosto sekä hyvät palautukset. Tämän se kyllä osaa!
Seuraamista: Tökkimistä ja palkkaa. Hirmuinen into oli taas kerran ja koitin miettiä sitä omaa kävelyä suhteutettuna koiran vireeseen. Lyhyet askeleen suht nopeasti askeltaen tuntui pelavaana aika hyvin.
Liikkeestä istuminen: Monta hyvää toistoa. Pystyi seuraamaan ikkunan kautta mitä teki, joten ei tarvinnut vilkuilla ja teki varmaan sen takia normaalia suorempia istumisia. Oikein hyvä.
Viima sitten:
Tunnari: Kasa vääriä sivuun ja oma viereen. Meni aika lujaa kapuloille mutta nosti oman hienosti. Koska vire oli aika korkea, niin laitoin seuraaville toistoille yhden namin oikean päälle, että jouti vähän rauhoittamaan menoa. Hyvin oma nousi ja Vimps tykkäsi.
Seuraaminen: Eilisen porsas-seuraaminen jatkui ja Viima oli tosi pätevä.
Kaukot: Palkkaa ekasta istumisesta ja kerran koko satsi. Oikein hyvä.
Rieha teki viimeisenä:
Seuraamista: Hyvää ja Riehamaista. Ei varmaan auta muu kuin alkaa pidentämään pätkiä.
Tunnari: Ajattelin kokeilla kepillä jäätä ja laittaa oman erikseen ja viereen kasan vääriä. Ei hyvä idea, eihän se muistanut ollenkaan nuuskimista. No, äkkiä kapulat pois ja etsittiin vaan omaa terassin piiloista. Tämä toimi hyvin ja nenä pelasi.
Kaukot: Jumppaa. I-M on aika hyvä, muut tarvitsevat toistoja, toistoja, toistoja.
----------------------------------------------------------------------------------------
Rieha ja Viima pääsivät vielä lenkille Roki-bortsun kanssa. Mukavasti hurahti 1,5h ja porukka tuli toimeen erinomaisesti. Viimakin aivan ihastui nuoreen bortsupoikaan ja juoksi pentujen kanssa. Lisäksi ahneet neitoset meinasi syödä kaikki Rokin namit, eikä poitsu ihan uskaltanut matameja (Viimaa) uhmata. Hauska kolmikko, kiitos Annelle seurasta!
Tässä vähän huonoa kuvasatoa lenkiltä.













Ei kommentteja: