maanantai 6. joulukuuta 2010

Aabeecee-tokoa

Koska huumenuori-Riehalla oli kaikki kunnossa, niin verikokeiden jälkeen ajeltiin hakemaan paikallisesta peukkubaarista herkkuja ja samalla näin heti hienon tilaisuuden häiriötokoiluun parkkipaikalla.

Tuike ihan yllätti, sen kontakti oli aivan pro, eikä juuri häiriintynyt ohikulkijoista. Tehtiin seuraamista ja tykkäsin kovasti. Tuntuu, että oma rytmi on nyt paremmin kohdillaan ja se auttaa Tuikeakin keskittymään. Lisäksi tehtiin liikkeestä istumista, joka toimi sekin hienosti. Loppuun vielä luoksetulon stoppeja namipelillä. Seisomista tykkäsin erityisesti, oli silleesti sopivan säikähtänyt käsimerkistä ja stoppasi hyvin :D. Maahanmeno oli ok, Tuikella se ei varmasti koskaan ole sellainen 100-lasissa jo jalankin takia.

Tuiken kanssa pitäisi oikeastaan treenata ihan pelkästään isossa häriössä, se kun on kaiken huomaavalle pienelle koiralle pahinta.

Rieha pääsi tekemään myös. Sillä oli hirmuinen into ja kiva oli huomata, että ei sitäkään juuri ohikulkijat kiinnostaneet kun tehtiin töitä. Tosin hihnasta piti pitää tiukasti kiinni, ettei painellut lelun kanssa autojen alle. Tehtiin sivulle tuloja ja seuraamisia ensin namilla ja sitten vähän lelulla. Lelun kanssa asenne oli niin hurrja. Pikkaisen vielä maahanmenoja sivulla ym. pientä ja sitten pääsi viikonlopun tähtieläin kotiin lepäämään.

--------------------------------------------------------------------

Riehan kanssa treenittiin tänään myös. Olen opettanut sille ekan "turhan" tempun eli kierimisen. Ja kierii muuten aikamoisella vauhdilla. Siihen tarvittiin ehkä kaksi toistoa ennen kuin hiffasi. Lisäksi treenailtiin eteentuloja niin, että jätin istumaan ja kutsuin. Tulee hyvällä vauhdilla, vaikka matka on lyhyt ja paikka on minusta alkanut löytymään aika hyväksi! Kontaktissakin napottaa edessä niin hienosti. Ja hienointa tietysti se, että se pysyy paikallaan! Lisäksi perus-seuraamiset ja sivulletulot. Stopitkin pelasi aika hyvin, eikä maahanmenot vieneet voittoa seisomisesta. Loppuun hieman kaukot-räpellystä, joka oli kyllä nimenomaan räpellystä. Ei vaan pysy ohjaaja perässä.

Ei kommentteja: