lauantai 9. marraskuuta 2013

Ultrassa

Blogihiljaisuus johtui meidän lomareissusta Prahaan. Oli tosi kiva ja rentouttava reissu, voin suositella paikkaa lämpimästi!
 
Eilen kotiuduttiin ja tänään oli Riehan ultran vuoro. Olin kyllä jo lähes varma lopputuloksesta, mutta näin saatiin varmistus asialle. Eli kyllähän siellä pentuja näkyi :). Useampi saatiin samaan kuvaan, muttei mitään jättimääriä. Jännä siis nähdä mikä on lopputulema. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin loppuun saakka.
 
Koirat olivat hyvässä hoidossa reissun ajan. Kuulemma paljon hirvenlihaa ja lenkkejä :). Ei kai sitä muuta koira kaipaakaan!
 
Rieha oli selvästi taas vähän tukevoitunut, ei mahasta, mutta lantiolta. Nisät on punaiset ja käytöksessäkin on merkkejä. Se myös rapsuttelee välillä mahaansa ja istuu hassusti, eli kai se vissiin tuntuu oudolta. Ruoka maistuu ja nyt ultran jälkeen siirrytään syömään Orijenin penturuokaa. Lenkillä menee normaalisti ja leikki ja treeni maistuisi entiseen malliin. Hauska seurata näitä muutoksia omassa koirassa, jonka tuntee niin hyvin.
 
Nyt vaan peukut pystyyn, että saadaan liuta terveitä pennuja!
 

Ei kommentteja: