sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannuskuulumiset ja -poseeraukset

Juhannuspäivänä Viiman kasvattaja Salme nappasi tytöistä hienoja kuvia. Ohessa niistä muutamia, kiitoksia taas kerran! Nyt täytyy ehkä vaihtaa bannerin yläkuva hieman kesäisempään kimppakuvaan.

Tuike 9v., Viima 7v. ja Rieha 3v.
Poseeraukset sujui hyvin, tosin Tuike ja Viima ovat ilmeisesti jo hieman kyllästyneitä ainaiseen kuvaamiseen, koska kuvissa ei meinannut jaksaa pitää silmiä auki. Mallin homma on niin rankkaa :D.



Viima on aina yhtä onnessaan nähdessä Salmea. lisäksi se pääsi hieman leikkimään Skoda-bordercollien kanssa. Viima aivan hurmaantui herrasmiesmäisesti käyttäytyneeseen poikaan. Riehalla taas ei meinannut huumori riittää ja se olisi kovasti halunnut toimia yleisenä järjestyspoliisinä, kunnes pääsi sitten autoon. Tuike patsaseti kuin isokin koira ja sai pönkitystä egolleen, kun Skoda fiksuna miehenä väisti pientä äksyä  naista :D.

Kuvausten jälkeen ajeltiin Vihtavuoreen nurtsille treenaamaan. Rieha teki ensin häiriöpaikkaistumisen ja tällä kertaa meni vain kerran lankaan, kun lelua vedettiin ihan sen nenän edestä. Muuten skarppasi todella hyvin. Luoksetuloa tehtiin myös ja stopit sujui aika hienosti. Nurtsin pito on hieman erilainen ja on hyvä hakea siihen tuntumaa. Tehtiin myös kaksi tunnaria ja kovasta tuulesta huolimatta Rieha selvitti ne ok. Toisessa toistossa meinasi taas maltti hieman unohtua ja maistoi pikaisesti yhtä väärää. Aivot ei vaan meinaa pysyä perässä... Loppuun tehtiin vielä hyppynoutoa metskulla. Siinä meinasi ekalla kerralla käydä kuten viime kokeessa, eli sylkäisi kapulan eteen. Tajusin, että se johtuu varmasti siitä, että viimeksi se on saanut palkkaa lennosta, eli loppu on jäänyt vähemmälle treenille. Nyt keskityttiin sitten luovutukseen ja alkoihan se sieltä palautua.

Rieha pääsi vähän rallattelemaan
Määränpää on selkeä


Muuten jussi sujui mukavassa seurassa syöden, pelaillen ja maailmaa parantaen. Koirat oli mieluusti mukana pihalla, Rieha kunnostautui mm. mölkynkantajana.

Ihanat pystykorvat
Lauman vanhin ja nuorin
Tosi kiva juhannus ja nyt mulla on loma!

Ei kommentteja: