keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Pakkasta ja reeniä

Pakkaset on vieneet suurimman treeni-innon ja päälle on ollut vielä paljon töitä. Kotona ollaan toki treenailtu pikkujuttuja, mutta ei niitäkään ihan kauheasti, R on ollut nyt sisätreenissä vähän vetämätön. Tänään ajeltiin reippaina Annan kanssa hallille treenaamaan ja oikein mukava treeni saatiin aikaiseksi. Meillähän on siis huomenna koe, joten kauheasti ei pystynyt edes jankkaamaan, kunhan tehtiin hyvällä mielellä. Riehassa ei näkynyt merkkiäkään vetämättömyydestä, pikemminkin se oikein pursuili. Tehtiin:

Seuraaminen: Pieni pätkä Annan liikkuroimana, hidasta, juoksua ja käännöksiä. Ilme oli aivan tosi hieno, tosin ekalla suoralla se komensi kaksi kertaa haukkumalla. Mutta käännökset kauniita kaikissa askellajeissa ja R oli aivan intoa täynnä.

Zeta S-M-I: Tämä oli nyt hieman epätasainen, seuraaminen alkoi keulimaan ja ekan kerran seisomisessa istui. Maahanmenossakin kyynärät jäivät ekaksi hieman ilmaan. Istuminen oli hyvä. Saas nähdä muistaako ohjaaja huomenna järjestystä vai sekoilenko vanhaan malliin...

Ohjattu: Haettiin vasen. Ensin yksi palkka merkiltä, sairaan hieno. Sitten koko liike ja eipä siinä oikeastaan ollut muuta valittamista kuin, että nytkähti luovutuksessa. Tuo nytkähdys tulee vaan herkästi silloin, kun on noin kovassa vireessä. Muuten meno oli tosi hienoa, merkille ihan täysiä, samoin kapulalle ja täysiä eteen.

Luoksari: Putken kautta stoppeja ja Anna toimi liikkurina, ettei reagoi käskyihin. Seisomiset oli ihan priimaa. Maahanmeno oli sen sijaan vähän hakusassa, voi olla, että johtui kylmästäkin. Loppuun koko liike ja lopetus toimi hyvin. Toivottavasti päästään huomenna näyttämään meidän paras luoksari!

Paikallaolot: Ensin treenattiin muiden käskyihin reagoimattomuutta ja kyllähän se R pari kertaa veti maihin Annan käskystä. Se on vaan pienelle kauhean vaativaa, kun on niin kovasti innoissaan. Mutta kyllä se maltti ja kuuntelu sieltä sitten tuli. Loppuun vielä lyhyt istuminen, oli nuuskinut hetken jätön jälkeen (heti kun käännyin katsomaan, niin oli ihan korrektisti), muuten hyvä.

Näillä mennään, eikä muuta voi ;).

Viima kävi myös hallissa tekemässä vähän aksaa. Hypyt matalalla ja paljon putkia ja puomi. Se oli aivan liekeissä ja vedettiin sellaiset hyvin mielen hillumiset. Se veti laukkaa putkiin joka kerta, mikä ei ole itsestään selvyys. Hauska eliö :).

Pakkaskelit on muuten menneet ihan ok. Tuike palelee tassuista tosi herkästi, joten sille saa pukea tossuja (joita se inhoaa). Viima pärjää hyvin, toki olen sillekin autoon takin heittänyt niskaan (jota se inhoaa). Rieha pärjää ilman takkia, jos saa olla koko ajan liikkeessä ja kyllähän se muuten liikkuukin. Tuntuu, että se tajuaa, että nyt kannata pysyä paikallaan ;). Olen silläkin takkia käyttänyt ihan lihasjumien estämiseksi ja se viilettää sen kanssa kuin viimeistä päivää. Sillä ei ole maailman paksuin turkki, mutta hyvin se näyttää pärjäävän (toki en missään nimessä sitä esim. näillä keleillä makuuttaisi pitkiä aikoja kylmässä). Asenne ratkaisee ;).

Ei kommentteja: