torstai 15. marraskuuta 2012

Parin päivän tokot

Eilen reenattiin Annan kanssa Vihtavuoressa. Kentällä yhdessä reunassa valot, eli siellä sitten sompailtiin.

Ohjattu: Se oikea, se oikea... Viime treeneissä se meni täällä pieleen, niin nyt jatkui sama homma. Myönnän, että aloin jo vähän menettämään hermojani, kun R ei vaan millään lähtenyt oikealle, vaikka sitä näytettiin ym. Tätä oli pakko ottaa tauon jälkeen uudestaan, nyt ilman keskikapulaa. Koitin alkuun vaan vahvistaa pään kääntöä ja siinä päästiin jo hyvälle mallille. Se kun sujui, niin kääntyminen oli muutenkin parempi ja oikea nousi. Kun oltiin tehty pari toistoa, niin lisäsin vielä keskikapulan, eikä ollut ongelmaa. Eli oisiko ongelma nyt vähäksi aikaa selätetty.

Merkki oli muuten tosi hyvä, vahvistelin sitä vielä erikseen kunnon hetsauksen kautta.

Tunnari: Nyt olen koittanut miettiä Riehan mielentilaa kääntymisen jälkeen. Se vetää siinä vaiheessa herkästi nenän maahan tai jotain muuta, koska on tylsää, enkä minä edes näe. Nyt sitten kääntymisen jälkeen hetsasin sitä hiljaa puhuen kapuloille ja ilme oli huomattavasti parempi. Lähtö kapuloille olikin kuin tykin suusta. Törmäsi omaan melkein heti, pikkaisen sitä liikutti, mutta ei nostanut, vaan varmisteli vielä. Sen jälkeen varma oman nosto ja reipasta laukkaa takaisin. Hyvä fiilis, vieläkin voisi ehkä tuo käännöstä vahvistaa palkkaamalla vaikka satunnaisesti lelulla.

Siirtymät&seuruu: Anna liikkuroi meille siirtymiä ja sen jälkeen tehtii vielä seuruuta. Nyt oli lähinnä ilmetreeniä, pallopalkalla. Ja ilmeellähän se teki. Siirtymissä oli hienosti mukana, eikä kontakti tippuillut. Pitäisi ehdottomasti treenata noita enemmän!

Kaukot: Nämä oli kyllä sitten aika levottomat. Kotitreeniin ja ollaan iltaisin niitä jankattukin. Nyt olen testannut vielä sellaistä, että olen laittanut Riehan takajalkojen eteen pyyhkeen, merkkaamaan siis sitä, että jalat ei saa liikkua. Ihan kivasti on pelannut, testataan edelleen.

Tuike ja Viima olivat mukana ja tein niiden kanssa sellaista uutta tokon muotoa, kuin paritoko. Hyvin pelasi :D. Se sisälsi mm. luoksetuloja (helppoa, kun Viima tulee eteen ja Tuike sivulle), kaukoja, sekä epämääräistä seuruuta ja temppuja. Hauskaa oli!

---------------------------

Tänään aamusta Killerille, seurana Raisa ja Tiina ja hyvää häiriötä Tiinan suursnakuista.

Merkki+ruutu: Vire todella kova, vauhti sen mukaista. Hieman oli maltti hakusassa, eli oli aika veitsenterällä malttoiko odottaa käskyä. Ruudussa jäi ekalla kerralla leikkiinkutsuasentoon, joten sen uusin ja sitten oli hyvä stop. Viimeinen toisto vielä lelu ruudussa.

Ohjattu: Piti testata sitä oikeaa, ensin ilman keskikapulaa. Hyvä meno, tosin oli jo niin varma oikealle menosta, että meinasi lähteä sinne jo pelkästä katseesta. Mutta asenne kohdillaan!

Luoksari: Putken kautta stoppeja, ei ehkä ihan parhaita, vaikka tulikin täysiä. Matolla ei tykkää jarruttaa niin lujaa?

Paikkamakuu&paikkaistuminen: Tein nämä jostain syystä "väärässä" järjestyksessä. Paikkamakuu oli ihan priima, mutta sitten istumisessa painui maihin kaksi kertaa. Ei ole tehnyt sitä koskaan aiemmin, eli syyn täytyi olla siinä, että tehtiin ensin makuu. Voivottelin sille ihan tosissaan ja loppuviimein istui hyvin. Ei ehkä tarvitse tuolla lailla vaikeuttaa jatkossa, kun istumisessa ei ole ongelmia ollut... Onneksi R kestää palautteenkin hyvin, eikä lannistu, vaikka joudutaan uusimaan.

Luoksari: Loppuun vielä yksi vauhtiluoksari ja palkka edestä. Täysiä ja hienosti!

Illalla vielä temputeltiin ja lisäksi Tuike teki sisätunnaria mielenvirkistykseksi. Tuike opettelee taas kurretemppua, Viima vuorostaan vilkuttamista ja Rieha edistyy itsensä peittelemisessä. Kaikille jotain ;).

Ei kommentteja: