maanantai 12. marraskuuta 2012

Hallitreeneissä kaikenmoista

Tänään ajeltiin hallille ja tehtiin jopa vähän aksaa! Oli niin ällöttävän märkää, että ihan ilomielin ajeli vähän kauemmas hallille treenaamaan.

Riehalle vahvistelin ensin merkkiä ja siihen nyt nopeutta. Hetsasin sitä oikein kunnolla lähetyksiin ja vauhti kasvoi oikein kivasti, siltikään ei paikka kärsinyt. Vaikeutin tätä heittelemällä ohjatun kapuloita merkin ympärille ja edelleen merkki oli hieno. Sitten kertailtiin hieman suuntia, jätin kapulan tarkoituksella aika lähelle. Vasen oli helppo, mutta oikealla koitti mennä keskikapulalle pariin otteeseen. Hyvä juttu, pääsin korjaamaan! Hyvin nopeasti R taas muisti kääntyä kunnolla ja itse asiassa pariin otteeseen palkkasin sitä pelkästä kääntymisestä kohti oikeaa.

Luoksarin stoppeja tehtiin putken kautta. Seisomiset sujui sikahyvin, makuussa meinasi herkästi jättää kyynärät ilmaan. Putkesta saa tähän hyvin vauhtia ja fiilistä!

Sitten niitä aksajuttuja. Ensin piti tsekata muistaako se vielä pujottelua. Muisti ainakin sen verran, että kierrokset oli heti tapissa... Laitoin toiseksi viimeiseen väliin ohjurin, muuten ilman ja päähän loppupalkan. Hieman oli hakusassa ja meinasi taas karkailla viimeisestä välistä. Se on sille jännän vaikea, siihen asti se tulee ihan täysiä, mutta sitten tulee sellainen "apua-apua", se hidastaa ja joko ponkaiseen välistä pois tai sitten tekee viimeisen välin puolet hitaammin. Hassu. Mutta saatiin tähän hyvin vahvistuksia, luulen, että olen vaan opettanut sen tulemaan liiaksi minun liikkeen mukana ja kun en liikukaan samalla lailla, niin se hämmentyy. Lisäksi muistuteltiin mieleen kontakteja, niissä oli hyvä meno.

Viima tuli tekemään taas motivaatioaksaa. Ja se oikein hinkusi halliin, kiva juttu! Nyt se meni mielellään jokaiselle esteelle, joten aloin hieman ohjailemaan. Ja kun tuntui vaan innostuvan, mm. teki ihan sairaan hienon pujottelun, niin tein sille lyhyttä rataa. Hyppyesteitä oli neliön muodossa, joten niissä vähän tekniikkaa ja siitä sitten helppoa suoraa. Ja sillä oli niin kivaa! Mahtista, että motivaatiotreeni on tuottanut tulosta!

Tuike treenaili rallytokojuttuja. Liittelin mukaan agiputkea, hyppyä ym. ja seuraamisen eri variaatioita. Lisäksi se temputti taas tuttuun malliin. Nyt olen koittaanut liittää sen peruutteluun muitakin temppuja, eli että pyörisi välillä tai istuisi vilkuttamaan. Meillä oli niin mukavaa :).

Ei kommentteja: