tiistai 23. lokakuuta 2012

Nää treenais taasen tokoo

Annan kanssa vedettiin Vihtavuoressa erittäin hyvät, tehokkaat treenit.

Zeta: S-I-M. Seuruu meinasi keulia. Vaihdot onnistui, mutta seisomisessa meinasi hieman kiertyä mukana. Ei ollut ehkä niin itsevarma kuin viime aikoina tätä tehdessä. Itsekin sössin, kun yhdessä kohti takaisin palatessa en antanut seuruukäskyä ja R oli selkeästi hieman pihalla, että pitikö tässä nyt seurata vai ei. Mutta kyllä tuolla ihan kohtuupisteet olisi saanut.

Merkki ja ruutu: Merkki sikahyvä ja ruudussa narupallo valmiina, täysiä sinne ja bileet pystyyn! Asennemeno!

Ohjattu: Haettiin vasen, vaikka liikkuri väitti, että oikea ;). Koitti selkeästi hämmentää, mutta niin vaan meikäohjaaja älysi :D. Merkki super. Lähtiessä näin, että vilkaisi keskikapulaa, mutta ei ollut aiettakaan mennä sinne. Hyvä luovutuspaikka, mutta nytkähti irroituksessa taaksepäin, eli olen taas palkannut liian äkkiä lelulla siitä. Otettiin luovutusta erikseen ja treenattiin sitä, että pylly pysyy niin kauan kunnes tulee vapautuskäsky.

Tunnari: Hirveän hieno nuuskiminen ja varma oman nosto, kapuloiden joukossa oli pari namia. Palautus lähti laukalla, mutta pari viimeistä metriä ravilla. Luovutus hieno, mutta nyt ennakoi ihan hinasen sivulle tuloa. Voi raks, kun se niin tietää, miten nämä hommat etenee :D.

Kaukot: Anna huitoi ja me tehtiin erinäisiä vaihtoja. Suurimmaksi osaksi tosi hyvä meno, mutta yhdessä kohdassa tarvittiin pari kaksoiskäskyä, kun neiti keepie näki lastenvaunut ja pitihän sitä hieman katsoa, että oisko siellä joku ihana pieni ihminen. Sen jälkeen kyllä taas skarppasi erinomaisesti.

Luoksari: Kiertojen kautta stoppien vahvistusta, aivan sikahienoja oli. Lisäksi pari eteentuloa.

Mitäs tässä ehtisi vielä ennen koetta tekemään. Seuruussa pitää nyt kiinnittää huomiota palkan suuntaan ja palkata paljon takaa, sillä saa paikkaa taas korrektimmaks. Juoksun käännöksistä pitää myös palkata. Muuten liikkeissä lähinnä lopetusjutut, ettei ihan kauheasti ennakoi. Ohjatun suuntia saa toki vieläkin vahvistaa, koska se on niin jännä liike, kun on ihan uusi. Vaikka Riehalla onnistumisprosentti nyt tosi hyvä onkin ollut. Niin ja hyppynoutoa ei olla tehty metskulla pitkään aikaan, voisi tsekata senkin tilanteen. Ainakin oman mielenrauhan takia :D.

Mitäs vielä, Tuike kävi sunnuntain kaupungilla Veskun kanssa. Se pääsi mukaan grillille ja oli saanut ihan oman makkaran luukusta. Siis vähänkö Tuike lähtee tulevaisuudessakin kaupungille, ainakin jos siltä itseltään kysytään :D.

Ei kommentteja: