tiistai 27. joulukuuta 2011

Välipäivien agiliitelyjä

Hallilla. Rieha aloitteli pujottelulla, jossa 12-keppiä ja kolme ohjuria. Välillä erinomaista sitten välillä taas unohtui ja kiire vei voiton. Mutta ehkä se pikkuhiljaa, suurimmaksi osaksi menee kuitenkin jo aika hyvin. Siitä sitten kontakteille, sekä puomia että A:ta. Kummassakin ok meno, en näillä taidoilla osaa nyt parempaa tehdä.

Rieha ei tehnyt tänään rataa, ainoastaan tästä radasta putkea ja hyppyä takaakiertona. Aika kivaa menoa oli ja pystyin hyvin lähettämään pitkästäkin matkasta kiertamään. Eikä mennyt ali. Lisäksi treenattiin takaaleikkausta putkelta hypylle ja siitä vielä pituudelle. Alkuun ei meinannut kääntyä pituudelle, vaan meni herkästi 1-hypylle, mutta alkoi nopeasti hiffaamaan. Pidin varmuudeksi lelua lopussa, että sain varmasti irtoamaan ja kyllähän se sitten sen kanssa irtoaakin.

Loppuun se sai vielä hakea putkea pitkästä matkasta ja tehdä pimeitä putkia. Totesin että jostain 20 metristä se vielä hakee putken ihan ok, siitä pidemmällä alkaa vähän miettimään ;).

Ai niin ja tehtiinhän me yksi paikkamakuukin. Hyvin kesti aksan päätteeksi maata ja kurkin piilosta sen verran, että valppaana sfinksinä se siellä makoili.


Vimps teki sitten koko rataa. Ja se oli ihan liekeissä, älyttömän hyvä meno ja vauhti. Kummallakin oli tosi hyvä fiilis tästä radasta! Putkeen meni laukaten ja kolmen hypyn takaakiertokimara oli ihan täydellinen. Ihana Vimps! Erikseen se teki vielä puomia ja rengasta.

Tuike sai juosta vähän putkea ja puomia ja voi vitsit että oli taas onnesta soikeana... Sitten siirryttiin tokoilemaan. Eka metallinoutoa, joka oli hieno ja reipas. Siitä kaukojumppaa, jossa neiti oli niin innoissaan, että kaikki vaihdot tuli pyytämättä useampaan otteeseen. Onneksi ne oli puhtaita vaihtoja ;). Loppuun vielä luoksaria, jossa koitin saada sitä stoppaamaan tehokkaasti. No se oli homma sinänsä, hauskaa meillä oli ja Tuike on ihan hömppä.

Ei kommentteja: