tiistai 20. joulukuuta 2011

Välillä sujuukin

Hallilla. Treenattiin enimmäkseen pikujuttuja, vaikka pääsi R sitten lopuksi pientä rataakin tykittämään.

Aloiteltiin takaakierroilla, joissa ei tänään ollut mitään ongelmaa, vaikka nostettiin rima sinne 50 senttiin. Treenattiin pariin otteeseen ja koko ajan parani ja saatiin pienempiä käännöksiä. Treenasin myös haltuunottoja ennen putkea, eikä niissäkään ollut mitään ongelmaa. Mikähän hulluus sillä oli sunnuntaina kun kumpikaan näistä ei kurssilla sujunut...

Sitten kontakteja. Otettiin pelkkää alastuloa kosketusalustan kanssa. Aluksi oli hieman hidasta ja tuppasi kääntymään minua kohti, mutta loppuun saatiin jo parempaa menoa. Sitten vielä keppejä. Latoin kuuteen keppiin ohjurit ja aloin sitten vähentämään niitä, että lopulta oli vaan alussa yksi ohjuri. Se teki monta tosi hyvää toistoa ja yhdelläkin ohjurilla sujui hienosti. Pitäisi vaan muistaa lopettaa ajoissa, koska sitten alkaa virheitä tulla, vissiin ei jaksa enää keskittyä tai vauhti menee överiksi. Mutta joo, valoa näkyy tunnelin päässä kuitenkin :).

Viima teki hallissa lyhyttä ympyrää: kepit, putki, rengas, pituus. Ja voi mikä into sillä olikaan, kiihdytti loppusuoralla ihan minusta ohi, mikä ei aina ole itsestäänselvyys. Kepit sujui kuin rasvattu ja putkeenkin se laukka, mikä ei sekään ole aina itsestäänselvyys. Se on muutenkin ollut ihan tositosi leikkisällä päällä, hormonit on vissiin hyvässä vaiheessa :).

Nyt on tehtävä tunnustus. Tuikekin sai tehdä paria estettä maltillisesti ja voi että se oli innoissaan. Keinuakaan se ei malttanut jättää rauhaan sitten millään ja kepit pujotteli itsenäisemmin kuin ikinä. Kyllä se vaan oisi pienestä ihanaa liidellä, ehkä sille silloin tällöin tämä ilo suodaan jos muuten on hyvässä kunnossa :).

Ei kommentteja: