maanantai 12. joulukuuta 2011

Back in business

Koirat vietti viikonlopun hoidossa, kun itse oltiin juhlissa Etelä-Suomessa. Rieha pääsi oikein kahteen paikkaan ja oli vissiin kummassakin mennyt ihan ok. Kiitos tuhannesti kaikille hoitajille!

Sitten päästiin taas treenirutineihin kiinni. Riehan juoksutauko on ohitse ja vuorossa oli omat agitreenit. Uusi koulutusohjaajakin kuvioissa, eli kaikkea jännää. Rieha oli yllättäen ihan liekeissä tajutessaan mihin pääsee... Rata oli tänään tälläinen:


Mitäs siinä, alku meni hyvin. A:llakin malttoi ottaa kontaktit, kun vähän suhisin sille harjalla hidastusta. Pujottelussa oli ohjurit ja sehän tykittää niitä mistä kulmasta vaan. 8-9-hypyt olikin ongelmakohta. 8-hypyn takaakiertoon lähti hyvin, kunhan vaan ohjasin, enkä olettanut. 9-hypylle piti tehdä saksalainen ja siinähän oli mulla enemmän vauhtia kuin järkeä. Tosi vaikeaa oli se. Hyvä muistutus tuli kouluttajalta, että miksi koitan juosta koiran mukana, kun en ehdi ja ei tarvitse. Rieha irtoaa, joten voin mennä sitä hyvissä ajoin ohjaajaamaan. No niin, sitä voi taas pohtia... Mutta hyvä meno tauon jälkeen, R oli hienosti kuulolla ja teki tasan niin kuin vein.

Itsenäisesti tehtiin keinua ja puomia, kummallakin oikein hyvä meno. Lisäksi tehtiin hyppy-pöytä-pätkää ja siinäkin on tullut vissiin kehonhallintaa lisää, kun ei tippunut pöydältä kertaakaan. Tarjoaa myös itse maahanmenoa, eli oikein hyvä.

Pihalla tehtiin sitten hieman tokoa. Tuike teki luoksarin stoppeja, kaukoja ja seuraamista. Ihan ok menoa. Vimps sai tehdä noutoa, joka oli hirmu siistiä ja hauskaa ja teki tosi iloisella mielellä. Luoksetulossa tehtiin pari stoppia, jotka oli hienoja ja keskityttiin loppuosaan. En päästänyt läpi yhtään puolittaista sivulle tuloa ja alkoikin hienosti tarjoamaan paremmin. Seuraaminen oli oikein mukiinmenevää. Loppuun vielä paikkamakuu, joka oli sekin hieno. Pitäisköhän meidän taas mennä hauskuttamaan avoimeen :D?

Rieha reenasi noutoa, eka vauhtinoudoilla ja sitten luovutuksen kera. Hirmuisen hienoa menoa, kaikki luovutukset oli suoria ja priimoja. Kaukoissa eka istuminen oli taas jonninverran hankalaa, ihme juttu. Muut vaihdot sujui kuin rasvattu. Seuraamisessa meinasi vähän keulia, vissiin agihallin vieressä oleminen vähän kiihdyttää. Imuttamalla lyhyttä pätkää saatiin paikka kohdilleen. Luoksarin stopit oli priimaa. Loppuun paikkamakuu, joka oli hieno. Kesti hyvin piiloonmenon uudessa paikassa ja kaiken agihallin häriön. Jee!

Ei kommentteja: