torstai 8. joulukuuta 2011

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Treenisuunnitelma on edelleen toteutunut hyvin. Tänään ajeltiin cittarin parkkikselle treenaamaan. Uusi paikka ja mukavasti häiriötä, mutta R tekee hommia ihan samalla lailla kuin kotikentälläkin.

Kaukot: Ekan istumisen vahvistusta taas kerran. Hyvin meni, mutta koko litaniassa tuli taas yksi tuplakäsky. On kyllä herkällä tämä. Lisäksi tehtiin pari jättötreeniä, eli sai tulla suoraan leluun.

Nouto: Keskityttiin luovutukseen ja sen suoruuteen. Pitäisi tehdä tahallaan vinoja heittoja, että pääsisi korjaamaan jos luovutuskin on vino. Suurimmaksi osaksi hyviä toistoja, myös siihen pitää kiinnittää huomiota ettei lähde hyppimään päin luovutuksen jälkeen, eli palkan saa ryysiä vasta luvalla.

Luoksari: Stopit oli erikseen tosi hyviä. Testasin yhden koemaisen, mutta siinä otti stopissa pari askelta. Eli pitkästä matkasta saa vielä vahvistaa. Loppuosa oli ihan nappi ja tuskin tuollakaan stopilla olisi kuin piste tippunut, eli ei se ollenkaan pahalla mallilla ole.

Liikkeestä seis: Yksi koemainen, meni hyvin eli kesti kierrot, eikä ennakoinut pa:ta.

Seuruu: Askelsiirtymiä ja erityisesti nyt niitä täyskäännöksiä. Hyvin saatiin sujumaa. Loppuun meinasin tehdä pidemmän seuruun lelupalkalla, mutta neiti alkoi niin keulimaan, että ei melkein kävelemään pystynyt. Lelu piiloon ja vähän imutusta, niin johan löytyi taas paikka ja loppuun sai sen ihkulelunkin ;).

Paikkamakuu: Lyhyt ja pitkä piilossaolo. Hyvää, varmaa makuuta, pääkään ei pyörinyt vaikka häiriötä oli. Alkaa oikea tunnetila taas löytyä!

Cittarilta ajeltiin Killerille ja Vimps pääsi pitkästä aikaa liitelemään. Rata oli suht haastava, 23 estettä yhteensä. Vimpsillä oli jolkottelufiilis, joten tehtiin pätkissä ja lopussa oli aina palkka. Se nosti kivasti fiilistä ja saatiin vähän vauhtiakin.

Viiman hyppytyyli oli myös vähän oudon näköinen, eli jolkotteluun saattoi vaikuttaa myös jonkinlaise jumit? Ei tehty sitten kovin paljoa ja pitää nyt seurailla miltä sen liike näyttää...

Ei kommentteja: