keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Yksi viikkoa ja monta potrettia

Pennut täyttivät tänään viikon. Sen kunniaksi koitin räpsiä niistä kuvia, hieman vaihtelevalla menestyksellä. Jokainen toivottavasti osui johonkin kuvaan. Jokaisen tyypin perässä on myös painon kehitys viikossa. Puoli kiloa on mennyt rikki kaikilla, pikku mötikät. Musta poika on nyt isoin, mutta ruskea tyttö on hyvänä kakkosena.

Tytöt ensin.

Black&tan tyttö

syntymäpaino 346g
paino viikon vanhana 660g.



Musta tyttö valkealla piirrolla

syntymäpaino 304g
paino viikon vanhana 613g

Terkut hei teille sinne!

Kokomusta tyttö

syntymäpaino 350g
paino viikon vanhana 609g



Ruskea tyttö

syntymäpaino 359g
paino viikon ikäisenä 693g



Sitten pojat

Black&tan poika

syntymäpaino 295g
paino viikon ikäisenä 600g

Tyyppi antautuu!


Ruskea poika

syntymäpaino 277g
paino viikon vanhana 554g



Musta poika

syntymäpaino 350g
paino viikon ikäisenä 731g

Iso möhköpoika :)


Huomasin osasta kuvia, että onpas niillä pitkät kynnet ja tajusin, että niitä täytyy varmaan alkaa leikkaamaan. Eikun tuumasta toimeen. Täytyy sanoa, että jos pennut tarvii treeniä, niin tarviin kyllä minäkin. Hitsin vaikeaa saada semmoista järkevää otetta. Ja lähes kaikki pennut päätti herätä ja rimpuilla vastaan, minkä ehtivät. Silittelemällä ne aina rauhoittui, mutta sitten kun piti taas kääntää, niin hermo meni. Tempperamenttista porukkaa :D

Muutenkin ne on kehittyneet huimasti. Osa tapailee ihan selkeästi jo kävelyä, ruskea tyttö menee jo aikamoista kyytiä ja sillä jo vähän silmäkin minusta vilahtaa.

Ruskea ja musta tyttö
Ne on alkaneet kakkaamaakin itse. B&T poika kakkasi melkein mun syliini. Mammalla onkin rankka homma pitää pesä puhtaana.

Ruskea tyttö käsittelyssä

Lepohetki musta pojan kanssa
Rieha viihtyy jo jotain hetkiä poissa pentulootasta. Se syöttää ja putsaa pennut ja kun ne nukkuu, niin voi tulla pois. Se käy jo sellaisia 200m kävelyitä ja haluaisi kovasti leikkiä leluilla. Ilmeisesti meinaa olla jo vähän tylsää, vaikka antaumuksella pentuja hoitaakin. Tänään tein sen kanssa pari rauhallista tunnnaria ja se tykkäsi niin. Se on vissiin semmoinen nykyaikainen working mom.

Ruokahetki. Kuvitelkaa tuohon antaumukselliset äänitehosteet ja noihin häntiin sellaisen jatkuva vipatus :)
Itsekin voisi jo treenailla ja lenkkeillä vähän enemmän. Pystykorvat on hoidossa, joten niitäkään ei pääse nyt lenkkeilyttämään. Ja kuka hullu nyt ilman koiria lenkkeilee, kysyn minä :D.


2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Näitä kuvia voisi ihastella vaikka kuinka pitkään <3

Sonja K. kirjoitti...

Voi että nämä on niin ihania. Onneksi pian pääsee jo katsomaan pentu-tv:tä livenä!