sunnuntai 8. joulukuuta 2013

59 vuorokautta

Edelleen odotellaan. Toivottavasti pian tapahtuisi, on tää sen verran jännää! Minulla on nyt 8 päivää vapaata töistä, eli senkin puolesta ollaan ihan valmiita.

Rieha on tosi iso ja pennut möyrii hullun lailla. En edes osaa kuvitella miltä tuntuu, kun 7x4 jalkaa potkii mahassa... Ruoka maistuu nyt taas uudelleen, kun vaihdettiin merkkiä. En tiedä kyllästyikö se vaan edelliseen, vai mikä oli, koska alkuun se meni ihan ogelmitta. Tänä aamuna söi vähän huonomminen, mutta nyt illalla taas ongelmitta. Itse asiassa se tuolla kuoputtaa kuppiaan, eli täytyy varmaan käydä vielä vähän antamassa. Koitan kyttäillä näitä ruokajuttuja, josko niistä saisi jotain vihjettä h-hetken lähestymisestä.

Muutama mahakuva teidän iloksiLämpöjä olen mittaillut jo useamman päivän. Ne on huidelleet aika samoissa lukemissa eli 37.4. - 37.8 asteen välillä. Se suhtautuu mittaamiseen tyynen rauhallisesti, eli helppo homma siinä mielessä.

Lenkeillä se on halunnut käydä vaihtelevasti. Tänään se on lenkkeillyt taas ihan ongelmitta pari puolen tunnin köpöttelyä. Mutta kyllä tuo maha taitaa aika paljon painaa. Se on jotenkin niin symppis, kun välillä innostuu jostain lelusta, mutta sitten pitää taas istua, että jaksaa. Varmasti Rieha odottaa mahasta eroon pääsyä yhtä paljon kuin minäkin.

Pystykorvat on olleet ihan elementissä, kun lumi on lisääntynyt. Viima on ihan villinä ja Tuike haastaa sitä leikkimään lenkeillä. Ne on leikkineet nyt keskenään paljon enemmän, kun Rieha ei enää halua riehua. Viima on niin täpäkkä kaikissa tokojutuissa, että olen katsellut sille koetta sillä silmällä. Se on suorastaan riemuissaan, kun pääsee tekemään.

Semmoista perussettiä, päivittelen taas kun jotain toivottavasti tapahtuu...

4 kommenttia:

Maija, Kami ja Ledi kirjoitti...

Oih, Riehasta on tullut valas! Toivottavasti pääsisi pian mahastaan eroon ja että kaikki menee hyvin!!

Sara kirjoitti...

Voi hyvänen aika tota mahaa:DDD Onnea odotukseen, toivottavasti kaikki menee hyvin:)

Piia Karinen kirjoitti...

Ryhävalas! ;)

Iitu kirjoitti...

Kohta on teillä monta joululahjaa! :) Nyt sormet entistä kovemmin ristiin, että kaikki sujuu hyvin <3