tiistai 3. joulukuuta 2013

Kuva-arvoitus, montako salamatkustajaa?

 Eilenn käytin Riehan tiineysröntgenissä, vuorokausia oli takana 53. Ilmeisesti luutuminen on vielä hieman kesken, mutta siitä huolimatta kuvaan saatiin näkyviin aikamoinen liuta pikkukaloja. Yhdistäkäpää pienet pääkallot ja selkärangat toisiinsa :).Riesku suhtautui kuvaamiseen aika tyynesti. Kyljellään pötköttely pöydällä on siitä ihan ok hommaa. Ainakin verrattuna verinäytteiden ottoon, mihin tutustuttiin huolella silloin progearvoja otettaessa.

Eläinlääkärillä puntari hyödynnettiin heti ja mammakoira painoi 22.5 kiloa. Siis oikeasti. Tuntuu jotenkin ihan järjettömän paljolta, mutta kaippa se kuuluu asiaan. Ruokaa se ei ole saanut viime päivinä mitenkään ylenpalttisesti, aamuisin ei varsinkaan meinaa ruoka maistua.

Lenkeille Rieha ei halua entiseen malliin, varsinkin iltaisin tykkää, että pikkukävely riittää. Tätä komppaa myös Viima, jolle sopii oikein hyvin, ettei iltalenkillä käydä, kun se voi omasta mielestään vaikka hengata takapihalla. Tuike on tällä hetkellä ainoa, joka lenkkeilee mielellään ajasta ja säästä riippumatta :D.

Riehan lenkkien suojavarustus
Mitäs vielä. Sohville ja autoon hyppääminen on muuttunut kiipeämiseksi ja pitipä se yksi ilta nostaakin sänkyyn (jonka jälkeen on kyllä taas hypännyt sinne ihan itse). Öisin se on levottomampi kuin normaalisti, jolloin sitä ei meinaa saada hereille sitten millään.

Pentulaatikossa voi käydä, mutta ei sen enempää

Muuten on ollut aika hiljaiseloa. Sunnuntaina kävin kouluttelemassa rallytokoa ja siitä innostuneena treenailtiin Tuiken kanssa rallyliikkeitä. Viima on tehnyt vähän tokoa ja Rieha hieman seuruuta. Tein periaatepäätöksen, että en vie edes pystykorvia nyt mihinkään kimppajuttuihin tai halleihin. Tässä vaiheessa kun ei haluaisi mitään kennelyskää riivaamaan. Se on sitten syönyt vähän treeni-intoakin. Mutta palataan sitten lomalta intoa puhkuen!


7 kommenttia:

Laura M kirjoitti...

Minä löysin seitsemän.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Riikka kirjoitti...

Kiitos tästäkin arvauksesta nimettömälle kommentoijalle (yleensä esittäytyminen on kohteliasta). Riehan selkä on kerran aikaisemmin lausuttu puhtaaksi, eikä se ole oireillut selkäänsä millään lailla. Mutta sen selkää tullaan varmasti jatkossakin tutkimaan, niinkuin aktiivisen kisakoiran selkää kannattaisi tutkia ja mikä ei edelleenkään ole esim. kelpieissä kovin yleistä. Harvempaa koiraa tutkitaan edes sitä yhtä kertaa.

Tämä kuva on otettu rauhoittamatta, eikä siinä ole tarkoitus kuvata selkää eli se ei täytä minkäänmoisia virallisten kuvien kriteerejä. Lisäksi se on kännykällä otettu kuva heijastintaulusta. Kuvassa voi siis olla käytännössä ihan mitä vaan epätarkkuutta. Mutta ihan varmasti seurataan tilannetta, (riippumatta anonyymeista kommenteista).

Hanna kirjoitti...

Toi on niin jännää aikaa! Montakos meinaat raaskia pistää maailmalle ja montako jää kotiin :) ?

Laura Simola kirjoitti...

7 pientä, täyttä rakkautta <33

Riikka kirjoitti...

Kumpikin Laura on aikalailla oikeassa, 7 tyyppiä eläinlääkärin kanssa laskettiin. Yhdestä extrasta oli hieman epäilystä, mutta tuo oli lopullinen lukema. Saas nähdä :D.

Ja Hanna, kyllä minä meinaan pitää itseni kovana ja lähettää lapset maailmalle. Katsotaan sitten lähempänä miten kovaksi itkuksi menee :D. Onneksi on tosi kivoja koteja tiedossa!

N_ kirjoitti...

Kivan monta matkustajaa siellä on. :) Jänniä nämä odotusajasta kertovat postaukset, kun joskus Kepallakin on sitten salamatkustajia mahassa. :)