sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Luoksari paranee

Annan kanssa treffattiin Vihtavuoressa ja vedettiin tehokas treenihetki.

Ruutu: Tein taas vaikeutusruudun, jossa matkalla oli monta merkkiä ja ne olivat vielä suht lähellä. Vahvistelin alkuun merkkiä ja sitten ruutuun. Ja niinhän ne häiriömerkit veti pikkukeepin puoleensa. Hirveän hienosti se kyllä ajattelee ja tajusi melkein heti, että nyt ei mennyt oikein. Ruutu alkoi löytyä paremmin, vaikka edelleen meinasi tehdä mutkan häiriömerkkien suuntaan. Vahvistin homman vielä viemällä lelun ruutuun valmiiksi ja näin saatiin suora meno. Loppuun haettiin läheltä vielä ruudun paikkaa. Tämä sujui hyvin ja osasi hakea keskelle niin etu- kuin takareunasta ja samoin sivuilta.

Luoksetulo: Jatkoin tänne-käskyn testaamista ja kyllä, se toimii edelleen! Superhienot stopit ja vauhti mahtava. Otin väliin suoria luoksetuloja, että varmasti jää ajatus vauhdista. Anna palkkasi stopeista taakse, että sitäkin kautta saatiin vahvistusta. Mahtista, jos tämä alkaa sujumaan näin helposti!

Kaukot: Tehtiin hypyn laudan avulla ja tämä oli vähän huono idea. Riesku yritti parhaansa, mutta hieman tuli liikettä, joka luultavasti johtui laudasta, jonka päällä sen oli vaikea pysyä. Ehkä nyt vaan pitäisi käyttää sitä omaa alustaa.

Seuruu: Askelsiirtymiä, joissa hyvä meno. Ei keulimista ja paikka pysyi.

Tajusin, ettei olla vähään aikaan treenattu liikkeiden välejä ja vielä enemmän kehään sisäänmenoja. Niitä nyt treenilistalle myös. Koemainen treeni pitäisi myös saada taas tehtyä, mutta se ehkä vasta ensi viikon loppuun.

Pikainen räpsy ennen töihin lähtöä, 1/3 silmäpareista onnistuneesti auki ;)

Ei kommentteja: