maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pinkit ohjatut ja muu viikon aloitus

Hyppytekniikka-toko-häsläystreenit JATtilassa kera Raisan ja lapsiavustajan. Hienosti sujui palkkaukset pikkuihmiseltä ja oppipa Rieha uuden tempunkin. Siinä se kävelytetään kontaktikävelyllä metallihäkin luokse, osoitetaan häkkiä ja kun kelpie menee sisälle, niin suljetaan häkin ovi. Avustajalla oli huikean hauskaa, Riehan ilme oli enemmän, että mitä ihmettä tässä tapahtui :D.

Hyppytekniikassa Viima teki sekä etäisyyden, että korkeuden arviointia. Etäisyyden arvioinnissa sillä oli alkuu hieman vaikeuksia sovittaa askeliaan, mutta alkoi löytämään rytmiä. Korkeuden arviointi sujui paremmin, mutta sen into alkoi hiipua, joten meni hieman jolkotteluksi. Lisäksi hallissa naksuteltiin ja se meinasi kerran ottaa ritolat, mutta niin se vaan siitäkin selvisi ja pystyi hienosti tekemään senkin jälkeen. Viiman hyppytekniikassa on silmiinpistävää sen takajalkojen asento. Se heittää niitä melkeinpä sivuun hypätessään, mikä näyttää todella kummalta. Pitää seurailla, josko kehitystä tapahtuisi kun treenataan.


Rieha teki vain etäisyyden arviointia. Sillä ei ollut ongelmia ja osasi hyvin sovittaa hyppynsä liikkuvan esteen mukana.

Sitten tehtiin Riehan kanssa pujottelua ja siihen tuli taas se ihme jäkki, kun ohjasin vasemmalta puolelta. Oikealta puolelta tehtynä ei tuottanut mitään ongelmia ja osasi kummaltakin puolelta hakea aloituksen mistä kulmasta vaan. Mutta sitten n. puolessa välissä alkoi himmaamaan, sitten haukkumaan ja lopulta joko pysähtyi tai tuli ulos. Koitin tehdä kummatkin ohjaukset ihan samalla lailla ja palkka oli edessä, mutta ei auttanut. Heti jos vaihdoin puolta vasemmalle, niin ei onnistunut. No väsäilin loppuun kolme ohjuria ja niiden avulla se sitten taas onnistui. Ei vaan pysty käsittämään, mikä siitä tekee niin erilaisen. Onko se vaan yksinkertaisesti toistojen vähyys, vai teenkö tiedostamattani jotain eri lailla. No, onneksi tämä aksa ei niin vakavaa meillä ole. Huhtikuussa saadaan omaan pihaan pujottelu ja hyppyjä, joten silloin on hyvä tätä hioa.


Loppuun vielä tokoa. Ensin metallihyppynouto. Hieno meno, täysiä sinne ja takaisin. Hieman meinasi leukoja tärisyttää, mutta piti kuitenkin ja luovutus oli hyvä. Sitten tehtiin ohjattua meidän uusilla piNkeillä kapuloilla. Lyhyeltä matkala kummankin hakua ja väleihin pelkkää merkillä kuuntelua. Ihan bueno meno ja merkilläkin oli malttia enemmän kuin eilen (tosin puuttui kyllä se liikkurikin). Seuruusulkeisissa muistuteltiin taas paikkaa ja palkkaa takakautta, ihan ok. Loppuun vielä zetan vaihtoja. Testasin kaikki vaihdot kävellen ja juosten ja kerran taisi mennä juostessa lankaan, eli jäi istumisen sijaan seisomaan. Ei paha ollenkaan.

Tuike tuli taas päättämään treenit ja sekoittelin sille sekaisin rallyjuttuja ja tokoa. Metskunouto oli sillä aivan super ja luoksetulokin aika hyvä. Rallyjutuissa treenattiin taas temppuja esteiden välissä ja nyt ei ottanut niin pahasti häiriötä niistä, kuin viimeksi. Loppuun vielä pidempi, tokomainen, seuruu ja muistin heti, miksei käydä kokeissa. Paikka seilaa niin maan perhanasti. Intoa on, mutta se ei auta ylemmissä. Eli rallytokolinjalla pysytään edelleen. Siellä paikka ei seilaa, koska saa kehua, jolloin se tiivistää.


Ei kommentteja: