sunnuntai 14. elokuuta 2011

Videotreeniä

Halliin on asennettu uusi nurmi ja taas pääsee treenaamaan, joten pitihän se käydä heti tyyppäämässä. Hyvältä vaikutti ;). Vesku oli mukana, joten kuvailtiin samalla.

Rieha aloitti tekemällä pujottelua. Laitoin sille alkuun keskelle pelkät ohjurit, mutta tauko näkyi ja se tuli niistä läpi joten laitettiin tueksi sivuille myös verkot. Johan alkoi sujumaan. Tuo on vaan Riehasta niin hauskaa, että se menisi joka välissä pujottelemaan itse, eli tarkkana saa olla.

Sen jälkeen R teki kontakteja puomilla. Edelleen into hirmuinen, joten laitettiin se hihnaan ja Vesku jarruttamaan. Ylösmenon ottaa ok, mutta melkein joka kerta juoksi alasmenon yli, palaten itsenäisesti äkkkiä takaisin 2on 2offiin. Sillä on vielä niin hirveä vauhti, ettei sitä edes oikein pysty jarraamaan hihnastakaan. Eli alastulo edelleen erikseen, kokonainen puomi nostaa vauhdin ihan liian korkeaksi että pää pysyisi mukana.

Välillä R kävi tauolla ja tuli tekemään vielä pientä rataa. Siinä oli mukana rengas, jota ensin muistuteltiin, mikä oli hyvä, koska sinkoili siitä miten sattuu. Muuten rata meni oikein kivasti, hirveä vauhti sillä kyllä vaan on.



Viima kävi tekemässä pidempää rataa, pitkästä aikaa juoksutauon jälkeen. Ihan kivaa, menoa, tosi välillä meni jolkotteluksi ja puomin kontaktit oli välillä mitä sattuu. Viima meni saman radan myös Veskun kanssa ja tykkäsin kyllä menosta.



Tuike sai tokotella pihassa. Hirmuinen tärpätys taas kerran :D. Tehtiin alkuun ruutua, joka ei ole videolla. Se meni oikein hyvin, bongasi ja stoppasi hienosti. Liikkeestä istumisen lähtö oli hirmuvaikea, menee maahan ja istumaan jokaisella käskyllä. Itse liike ok. Seuraaminen on ok, välillä paikka huonompi, mutta ilme nätti. Tosin itse harpon ihan järkyttävillä askeleilla, erityisesti askelsiirtymissä, Tuike-parka yrittää tulla perässä. Samoin näkyy oma korjailu jos T jää väljään asentoon. Mutta ilme oikein kiva, eikä häiriökään juuri haittaa (paitsi ruutu, jota kohti on tosi jännää mennä). Loppuun tehtiin vielä luoksaria, joka oli sekin ok.



Rieha teki vielä lopuksi ruutua ja siinä oli ihan loistava meno! Kävi kerran näyttämässä ruudun paikan, sen jälkeen se bongasi sen itse ja stoppasi muuten hienosti! Super!

Ei kommentteja: