tiistai 23. elokuuta 2011

Tokoa ja jäljenpätkää

Annan ja Oona-tervun kanssa käytiin treenaamassa uudella kentällä. Vesku teki Viimalle lyhyen verijäljen ja Tuike ja Rieha tokoilivat.

Tuikkusen setti oli seuraava:

Paikkamakuu: Oonan kanssa kisamaisesti. Lähdössä oli ongelmaa, eli meni vasta tokalla maihin, saattoi ottaa häiriötä liikkuroineesta Veskusta. Muuten nätti makuu.

Ruutu: Ensin bongausta ja seisomisesta palkkaa, oikein hyvä. Sitten liitettiin makuu ja siinä tulikin ongelmaa. Tai ongelma oli oikeastaan siinä, että käskytin liian nopeasti seisomisen jälkeen, jolloin ei regoinut ja meni kaksoiskäskyksi. Kun rauhoitin homman ja odotin rauhassa että seisoi, niin meni maihin hienosti. Otettiin pari kokonaista liikettä, meni ok. Hieman oli ilmassa haahuilua, tuntui että koitti vaan bongailla Veskua, joka meni metsään tekemään jälkeä.

Kaukot: Ensin palkkaa sivulla maahanmenosta, sitten yksittäisistä siirtymistä ja lopuksi pienestä ketjusta. Oikein kivaa menoa, siirtymät oli puhtaita ja oli hyvin kuulolla.

Liikkeestä istuminen: Anna naksutteli oikeista, tehtiin kolme toistoa, kaikki nappeja.

Seuruu: Lyhyt pätkä, jossa siirtymiä. Ne olikin hienoja, mutta suoralla paikka löystyi (mentiin kohti ruutua, mikä on ihan liian jänskää).

Tuike oli hieman haahuilupäällä ja jouduin pari kertaa sanomaan siitä. Se oli muutenkin ihan pöljäke, hyppäsi auton ikkunasta ulos kun joutui sinne jäämään, ei se ole koskaan tuollaista tehnyt...

Vesku ajoi Viiman kanssa jäljen. Se oli tällä kertaa pelkkä motivaatiojuttu, ihan pelkkä suora. Oli kuulemma ollut helppoa kuin mikä. Maasto oli helppoa ja Vesku oli hyvin pysynyt Viiman tahdissa. Kiva oli nähdä, että Vimps teki Veskun kanssa vaikka minä jäin kentälle. Taitaa tuo MEJÄ olla Viimasta niin kiva laji, ettei siinä ehdi muuta haahuilla.

Rieha riekkui omalla vuorollaan:

Ruutu: Kerran näyttöruutu, sen jälkeen kolme lähetystä ilman, kaikki täydestä matkasta. Tämä on kyllä niin Riehan liike! Ihan mahtimeno ja stoppaus juuri kun pyydän. Kerran meni ihan hinasen ulos ruudusta, mutta korjasi itse keskemmälle, eli just eikä melkein niin kuin pitääkin. Super!

Liikkeestä seisominen: Seuraamisessa pylly hetkuaa (kuka jaksaisi sille nyt opettaa tuota pyllyä), seisominen hyvä.

Metallinouto: Vauhtinoudot sujuu kuin rasvattu, vielä kun jaksaisi opettaa sille luovutukset...

Ohjattu: Pari vasenta, ekalla haahuili, tokalla nousi hyvin.

Luoksari: Koematkasta eteentulo. Hyvä istuminen, eteentuloa korjasin tiivimmäksi, vaikka olisi se varmasti tokossa mennyt läpi. Hyvä ja suora asento muuten ja ilme makea.

Perushyvää settiä Riehalta. Hassua kun tuntuu etten ole nyt kauheasti jaksanut sen kanssa panostaa tokoiluun, vaikka sen pitäisi olla se meidän ykköslaji. Ja sitä oisi niin helppo treenata pienissä pätkissä ja tuollainen koira oppiikin niin nopeasti. Jotenkin on nyt vaan tullut kauhea agikärpäsen purema, vissiin kun on käsissä tuollainen tykki... Toki onhan tässä ollut nyt kaikkea muutakin, eli eiköhän me taas ehditä panostaa tokoiluunkin.

Ei kommentteja: