keskiviikko 17. elokuuta 2011

Taas videotreeniä

Ajeltiin aamusta hallille koko porukan kanssa ja erinäisten vaiheiden jälkeen päästiin sisäänkin :D. Ihan kiva, sillä ulkona satoi koko ajan.

Tehtiin samaa rataa kuin Riehan mölliryhmän treeneissä edellisenä päivänä. Vimps sai aloittaa ja meno näytti tältä:



Mukavaa menoa. Ei valittamista, välillä hieman jolkottelua, mutta paransi sitten taas. Videolla kävi se yksi ainut pöydältä tippuminen, muuten stoppasi sinne todella hyvin. Vesku testasi samaa rataa ja meno oli itse asiassa vielä parempaa. Hyvä Vimps!

Rieha sitten:



Vitsit, se on makea! Aloitettiin treeni kertaamalla rengasta pari kertaa, niin että juoksen, koska siinä oli eilen ongelmaa. Parin toiston jälkeen se sujui kuin rasvattu. Ja mikä irtoaminen, huh, huh.

Eilisestä tuli enemään ongelmaa pujottelun jälkeisissä esteissä. Siis lähinnä omassa ohjauksessa. Rieha myös meinasi pari kertaa lukita takana olevaa pujoa uudestaan, se kun on sen lempparia nykyisin. Pöydällä ei meinannut tänään löytyä jarruja ollenkaan ja se putosi sieltä pariinkin otteeseen. Loppusuora super!

Rieha teki myös parit tokohypyt. Työstin siihen nyt uutta käskyä, että oppisi erottamaan agin ja tokon hypyt. Kivasti se sujui ja jäi seisomaan tosi hyvin. Vahvisteltiin myös minun viereen kiertämistä, siinä kun meinaa herkästi tassu liikkua. Mutta ei paha!

Tuike pääsi halliin tokottamaan:



Aloitettiin metallilla ja siinä kissanruokapalkka paransi menoa joka kerta. Iloista ja kivaa työskentelyä! Hyppynoudosta oikeastaan samat sanat, perusasento oli tässä hinasen parempi.

Kaukot meni myös ok, pieni liikkuminen tuli seis-istu kohdassa ja samalla alkoi myös kääntymään hieman vinoon. Mutta ilme kiva ja oli hyvin kuulolla.

Loppuun vielä seuruu, joka oli aikamoista häsläystä. Paikka oli minusta huonompi kuin edellisessä treenissä, ilme ok. Koitin askeltaa itse paremmin ja tuntui että ainakin askelsiirtymissä se toimi paremmin. Mutta pääasia että sillä riittää kestävyys, eikä ilme kärsi!

Ei kommentteja: