keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pikkupakkastreenit

Ihan aamusta käytiin hallilla tsekkaamassa lämpötilat ja otettiin sitten ihan pikkutreeniä, koska pakkasta riitti hallissakin. Tosin melkein 15 astetta vähemmän, koska ulkolämpötila lähenteli -30 astetta. Eli sinänsä oli ihan lämpöistä :D.

Rieha teki eka hallissa vähän tokojuttuja. Upeasti se nostaa vireen ja mikä vaan kelpaa palkaksi. Pissatuksen ohessa mm. tänään tokoiltiin pihassa ja leluksi kelpasi pieni kumilenkki. Hulluna se sitä tarjosi revittäväksi ja oli ihan innoissaan. Tehtiin hallissa seuraamista ja siinä vähän pidempää suoraa. Ihan hinasen meinaa painaa, joten välillä helpotin namin avulla oikeaa paikkaa. Nopsaan se sitten parantaakin ja kun muuttaa oman kävelytahdin koiralle sopivammaksi niin vitsit, alkaa olla aika makeaa seuruuta! Se vire ja se ilme! Ainakin tälläisen seurakoira-tokoilijan silmään hyvällä mallilla mennää, varsinkin kun koira on vasta sen 7kk.

Kalsaritokoiltu ollaan myös. Noutokapulan kanssa ollaan otettu malttitreeniä, eli palkkaa siitä, kun pysyy sivulla kapulan lentäessä parin metrin päähän. Alkaa sujumaan oikein kivasti. Siitä on saanut sitten luvan kanssa hakea kapulan ja nostaa hyvin ja tuo jo aika kivasti oikeaan luovutusasentoon. Sisätreenissä on ollut myös takapuolen käyttöä vasemmalle käännyttäessä ja tuntuu, että lamppu on alkanut siinäkin syttymään. Kaukojumppa on myös ok mallilla.

Viiman juoksu on ohi, joten se pääsi ekaa kertaa halliin. Ja yllätti minut olemalla ihan innoissaan. Kylmyydestä johtuen ei tehty kuin kontakteja, mutta niissä olikin tosi hyvä meno. Olen välillä vähän lipsunut sen kanssa että Viiman ei tarvitse tulla 2on2off, mutta nyt päätin ottaa tiukemman linjan. Koska vaikka se vaan harrastelisikin, niin eiköhän se yhtenäinen linja ole koirallekin selkeämpää. Ja Vimps kyllä muisti hyvin tauonkin jälkeen miten kontaktit otetaan. Vauhti oli erinomaista ja kesti hyvin minun liikkeen. Loppuun se sai tehdä vielä yhden vauhtinoudon ja sen hyvää vireeseen olikin hyvä lopettaa.

Ei kommentteja: