lauantai 19. helmikuuta 2011

Intopiukeat pakkastokot sisällä

Ulkona ei tarkene, joten sisätreeni on nyt pop. Videoita tästä illasta. Ei jaksa kauheasti analysoida, mutta videot puhuvat varmaan enemmän kuin tuhta sanaa - hyvässä ja pahassa.

Riehan kaukot on ehkä maailman hupaisimmat. Istu-maahan luonnistuu jo kivasti. Pikkaisen se meinaa istuessa kenottaa, mutta pakettijalkakin saattaa vaikuttaa asentoon. Asenne on kyllä ihan kohdillaan!

Sitten liikkeestä maahanmenot. Ihan ei ole vielä 100-varma, mutta ei sen pidäkään. Asenne on tässäkin kohdillaan ja liike on nopea.

Sitten noutoa. Malttaa jo tosi kivasti odottaa, vaikka kapula liikkuukin. Tässä auttaa myös jättikokoiset namit, joita saa rouskuttaa odottaessa ;). Nostaa oikein korrektisti ja nopeasti ja eteentuomisestakin alkaa olla idea kohdillaan.

Sitten seuruuta. Ajoittain aika tiivistä, mutta ilme on tosi kiva. Takapuolen käyttökin alkaa luonnistua käännöksissä.

Tuikkusen kaukot ovat tällä mallilla. Intoa meinaa olla välillä vähän liikaa, mutta aikasta kivasti pysyy jo paikallaan. Leikattu jalka on silläkin vähän kenossa ja sitä meinaa vähän siirrellä.

Sitten pienen innokasta seuruuta. Kunhan tuo into olisi aina noin kohdillaan niin muut virheet saa mennä läpi sormien. Pientä piippaustakin ilmassa kun on niin jänskää...

Viimeisimpänä vielä Viiman nouto,  joka on kaikin puolin Viimamainen. Kivaa sillä on ja niin tykkään kun se tekee noin hyvällä asenteella :).

Vimpsin seuraaminen oli myös ilmeeltään erinomaista. Pientä kauneusvirhettä toki tässäkin, mutta hyvä treeni.

Ja vielä liikkeestä seiso, joka sujui.

 

Ei kommentteja: