keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kirpeät pakkastokot

Jos eilen oli suhteellisen leppoisaa treenailla, niin tänään kiristyikin sitten taas. Mentiin kuitenkin treenaamaan, kun niin oltiin sovittu. Mentiin siis Terran parkkikselle ja saatiin seuraksi Irene&valkkari Sulo&saku Liina sekä Anna&Roki.

Viimalle olin suunnitellut kisamaisen treenin, että vähän nähdään tilannetta. Sillä meinasi paleltaa tassuja ja se vähän vaikeutti hommia. Vedettiin treeni nopeasti ja se sai aina väleillä mennä autoon odottelemaan. Hyvällä fiiliksella se kuitenkin tuli tekemään aina uudelleen, jossain vaiheessa piti vaan sitten tassuja nostella ja linkuttaa.

Paikkamakuu: Sulon ja Rokin kanssa rivissä. Ei todellakaan pitkää aikaa kylmyyden takia, mutta sen verran että näin, että pysyy taas vieraidenkin kanssa, juoksutauolla kun ei olla paikkamakuuta ryhmässä juuri tehty. Eikä siinä mitään ongelmaa ollutkaan, oikein hyvä.

Irene liikkuroi meille seuraavanlaiset setit:

  • Seuraaminen (&palkka): Avoimen pätkä. Kaksi kertaa pieni kontaktin tippuminen, ensin kun mentiin lumipenkan ohi, missä oli jotain ihania hajuja ja niitä olisi ihan vähän pitänyt haistaa. Toinen tuli, kun katsasti Rokia, jolle heitettiin kapulaa. Yksi perusasento taisi jäädä välistä, muuten ihan ok menoa. Hassua, kun itseä meinasi taas heti jännittää...
  • Liikkeestä maahanmeno: Ok seuruu, hyvä man ja hyvä sivu. Ei juuri valittamista.
  • Luoksetulo: Stoppi valui ihan liikaa ja kun vihdoin pysähtyi, niin vaihtoi raville. Stoppitreeniä siis.
  • Liikkeestä seisominen (&palkka): Hyvä seuruu ja stop, mutta ohi mennessä kääntyi mukaan ja istui. Ei ole siis seisomista vielä jankattu tarpeeksi, lisää sitäkin siis.
  • Kaukot: Nämä oli hyvät. Yhdessä istumisessa pikkaisen pylly nousi, muttei liikkunut. Kympin kaukot.
  • Nouto (&palkka): Hyvä vauhti, pieni saalistus ja ok luovutus. Vähän hidasteli takaisin tullessa, koska tassuja palelsi ja piti linkuttaa, mutta se poislukien oikein ok nouto.

Kokonaisuutena ihan ok menoa. Tällä fiiliksellä ykkönen on ihan täysin mahdollinen. Vimps tuli hyvin mukana liikkeiden välissä, muistin valmistella liikkeetä ja välillä pyörittää sitä, mikä innosti kovasti. Ennen liikkeitä sai palkkaa seuraamisen käännöksistä ja hyvin nosti virettä. Kylmyys nyt vaikuttii jonkin verran, toivotaan että kokeessa on lämpöisempää. Loppuun tehtiin vielä luoksarin stoppeja namipelillä ja johan sekin alkoi taas löytyä.

Rieha sai myös vähän kassella menoa. Hienosti se keskittyi minun kanssa tekemiseen, vaikka ihana Roki oli paikalla, puhumattakaan kaikista ihanista ihmisistä, joita se sai pussailla ennen treeniä. Leikittiin sen kanssa ja oli ihan asenteella mukana. Lisäksi pikkaisen seuraamista ja siinä pidempää suoraa. Hyvin pysyi paikka ja kättä laskemalla sain kivasti palkkailtua oikeasta paikasta. Asenne-plikka se on!

Ei kommentteja: