tiistai 28. syyskuuta 2010

Asennetta

Sitä Riehalta kyllä löytyy. Joka kerta kun sen kanssa trenaa niin on aivan haltioissaan siitä innosta ja raivosta, sairaan kivaa! Ohjaaja kun vielä osaisi niin tuosta olisi melkein mihin vaan ;). Tänään käytiin Killerillä tokottamassa. Paljon oli ohikulkijoita ja ne välillä meinasi saada rakkausmoottorin syttymään, mutta hienosti se oli kuitenkin kuulolla kun lirkuttelin itse. Aloiteltiin ruudulla, lelu ruutuun ja sitten pentu. Hirmuinen vauhti oli, tokalla kerralla lähti vielä itse ruutuun lelun kanssa leikkimään, koska se on vaan niin hauskaa. Loppuun vähän oikeasta paikasta namittelua, aika kivasti siinäkin toimi. Videoaineistoa ruutuhommista:




Sitten otettiin pikkaisen noutojuttuja puukapulalla. Taas vauhtinoutoa ja kapulan pudottaminen oli alkuun aika vaikeaa. Myönnettävä on, että irrottaminen riippuu ihan leikkittämistavasta, mikä näkyy videolla hyvin. Mutta koitin ottaa lelun kahteen käteen, ettei vahingossa osu käteen hampaillaan, mutta silloin ei lelu liiku tarpeeksi ja kapula voittaa. Maata pitkin kun vetaa niin irtoaa paremmin. Loppuun vähän nostoja maasta:




Sitten käytiin metsälenkillä ja Rieputin sai kokeilla ekaa kertaa omatekoista esineruutua. Ei varmasti tyylipuhdasta opettamista, mutta Riehalla oli ainakin hauskaa. Ja vauhtia riittää. Ja löytyi se esinekin :D.


Ei kommentteja: