tiistai 19. heinäkuuta 2016

Ykkönen vepekokeesta!

Treenejä on takana jos jonkinmoisia sitten viime postauksen, eikä aikaa tunnu olevan niiden kirjaukseen. Mutta viikonloppuna ehdittiin kisaamaan Kuopiossa vepekokeessa ja vielä mainioin tuloksin.

Kuopion ranta oli oikein kiva avonainen hiekkaranta. Muuten paikka oli kohtuu askeettinen. Se ei onneksi koirien menoa hidasta vaikka wc puuttuu. Sää oli sateinen, mutta sade oli kuurottaista eli se ei pahasti häirinnyt, kun tuultakaan ei liiemmin ollut. Alokasluokassa oli 8 koirakkoa ja me saatiin arvonnassa numero kaksi.

Rieha veti liikkeet läpi todella hyvällä asenteella. Veneestä hyppy oli niin vauhdikas kuin pystyy, esineen se vei reippaasti ja vene tuli sitkeästi rantaan vaikka joutui vähän korjaamaan otetta. Hukkuvalle se lähti kiljahtaen ja kiskoi hienosti hukkuvan rantaan. Harmittavasti suunta oli maalista oikealle ja itse olin sijoittunut siihen nähden huonosti, joten Rieha ei onnistunut kääntämään hukkuvaa ihan maalitolppien sisään. Maalin ohittamisesta tulee jokaisesta alkavasta metristä -1p. ja me saatiin -3p.

Muista liikkeistä saatiin kuitenkin upeasti täydet pisteet joten lopputulema oli 97/100p. 1-tulos ja sijoitus 2/8.

Rieha teki taas niin parhaansa ja ei voi pikkukoiraa sitkeyden puutteesta syyttää. Vielä toinen ykkönen niin avoin luokka kutsuu :)




2 kommenttia:

Kiira kirjoitti...

Onnea ykkösestä! Kiva löytää toisenkin vepeilijän blogi! Mun Koda tosin sove-kunnossa luultavasti vasta ens kesänä. Jään seurailemaan :)

Riikka kirjoitti...

Vepe on kyllä hauska harrastus! Kiva kuulla ja lukea muista vepeilijöistä!