perjantai 15. huhtikuuta 2011

Torstain treenilöt

Tänään saatiin seuraksi taas Jenny ja pystärit. Mentiin eka hallille tokoilemaan.


Tuike treenasi:


Ruutu: Vieras ruutu ja koitin saada vaan fiilistä ja paikkaa kohdilleen. Alkuun tuntui vähän tahmealta, mutta loppua kohden parani huomattavasti. Lähetyksiä eri matkoista ja annoin itse hiffailla paikkaa, koska meinasi jäädä aika etureunaan.


Kaukot: 10 metristä pelasi tosi hyvin. Pidensin matkaa vielä vähän ja samalla tuli vähän myös liikettä. Saatiin se nopsaan pois ja T työsti hienosti.


Siirtymät&tunnari&seuruu: Jenny liikkuroi meille siirtymiä ympäri hallia, ensi kolme pelkkää siirtymää, joista kontaktista palkka. Ältsin hieno ilme ja meno, tykkään! Neljänteen liitettiin mukaan liikkuroitu tunnari, jossa oma nousi varmasti ja muutenkin oli melko täydellinen liike. Siitä vielä yksi siirtymä ilman palkkaa ja lyhyt pätkä seuruuta, josta superpalkka. Meni ihan sikahyvin, koko ajan oli ihan innoissaan ja kuulolla, mahtista jos saadaan tämä vire siirretyksi kokeisiin.


Paikkamakuu: Milan vieressä. Saatiin tosi hyvä häiriö kun viereisellä kentällä tehtiin agia, keinu rämähteli jne. Tuike teki kympin makuun, oli ollut kuulemma tosi valppaan näköinen eikä puhettakaan mistään perään hiippailusta lähdössä (käskytin vielä tahallisen reippaasti).


Viima tuli sitten aksaamaan. Rata näytti tältä:



Viima oli ihan liekeissä heti kun pääsi halliin. Ketjutin radan kuitenkin pätkissä: 1-3, 1-5, 1-9, 1-11 ja lopulta koko pätkä. Ja vitsit miten hienosti se meni!! Yksi virhe tehtiin kerran pujottelun sisäänmenossa, mutta muuten puhdasta rataa ja ennen kaikkea innokasta ja nopeaa! Ja voi että Vimps tykkäsi, naama loisti ja leluillakin piti leikkiä. Kisat häämöttää kyllä kovasti mielessä, uskaltaiskohan...


Rieha tokoili parkkiksella:


Seuraaminen: Takapään käyttöä paikallaan pyörien. Siinä käyttää kyllä hyvin, mutta suoralla tuntuu, että pylly lähtee vähän hanskasta ja alkaa herkästi poikittamaan. Opeteltiin sitten ohessa myös pyörimistä paikallaan (siis koira pyörii) ja sekin alkoi olemaan kivalla mallilla.


Luoksetulot: Taas eteentulotreeniä. Nyt otin lelun kanssa alkuun niin että se oli mulla leuan alla, sitten niin että se oli käärittynä treeniliivin sisään. Riehalla oli kovin hauskaa ja kyllä se eteentulokin sieltä löytyy.


Paikallaanolot: Treenailtiin sekä istumista että makaamista. Istumista kestää paremmin, maassa meinaa herkästi nousta varsinkin kun palaan vierelle. Tehtiin siinä vaan sitten alkuun niin, että otin yhden askeleen ja palasin palkkamaan, että varmasti kesti. Muuten keskittyi hyvin, eikä ohikulkijatkaan haitanneet.


Kaukot: Testasin huvikseen millä mallilla olisi avoimen kaukot ja oisihan ne aika kivalla mallilla. Ainoa pieni ongelma on ennakoiminen, mutta rauhallisella käskytyksellä pelaa.


Riehan laatikkokontakteja ollaan tehty edelleen. Ihan pienoiseksi ongelmaksi on nyt muodostunut se, ettei se ota enää nameja vastaan, koska odottaa vaan lelua. Eli jää 2on 2off, mutta haluaa vaan sen lentävän lelun. Leluhullu, mikä leluhullu. Sinänsä tuo ei tuota ongelmaa, jos saisi sille opetetuksi leikin laatikon päällä, siihen tässä kuitenkin pyritään. Voi olla alkuun vaan aika haastavaa, tuo kun tykkäisi riekkua ja pomppia niin kovasti.

Ei kommentteja: