keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Lisää agii!

Koko konkkaronkka taas hallilla. Tänään kuvattiin videoitakin (joissa muuten on kaikissa väärä päivämäärä :D). Rieha aloitteli pujottelulla ja verkoilla, jossa tosin parissa välissä oli ohjurit. Hyvin oli mielessä vaikka kolmen viikon juoksutauko oli takana. Palkkaa voisi varmaan alkaa siirtämään kauemmas lopusta, että saa enemmän tilaa mennä. Hakee hienosti ja itsenäisesti aloitusta, omaa paikkaa voisi vielä vahvistaa. Liitettiin siihen putki ja sitten hyppy-putki ja edelleen pelasi (kunhan en itse huutele tyhmiä täällä, täällä-käskyja väliin).


Sitten otettiin pari toistoa hyppy-mutkaputki-hyppy ja sekin pelasi hienosti. Loppuun vielä puomin ylösmenon läiskintää. Videolla näkyy hyvin oma hienoinen epäjohdonmukaisuus, pitäisi olla selkeämpi vapautuskäskyn kanssa. Olen käyttänyt Yessiä, mutta sanon sitä muutenkin kun R tekee oikein. Samoin se, että ei lähtisi oman liikkeen mukaan vaan vapautuskäskyllä pitää muistaa. Pätkä näistä (elkää kelpieihmiset naurako, minen ole tottunut tuollaiseen tykkiin ):



Sitten Tuike ja Vesku. Tekivät vähän samantyylistä rataa kuin edellisenä päivänä. Pujottelussa oli nyt samat verkot kuin Riehallakin. Meno parani joka kerta ja minusta T liikkuu hienosti:



Ja loppuun Vimps. Tänään ei ollut ihan niin paljon intoa ja sama väännös-käännös rata kuin Tuikella ei ottanut sujuakseen. Vimpsillä oli joku inhotus mustaa putkea kohtaan ja pomppi muutenkin laiskasti. Otettiin sitten vaan helppoa vauhtiympyrää, jossa liikkui jo paljon paremmin ja innostui. Puomilla meni kerran niin lujaa, että meinasi tassutkin livetä.



Loppuun vielä tyylinäyte Riepottimen levosta:


 


Ei kommentteja: