keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tiistain agivuoro

Eilen oli tiistain agitreenien vuoro. Rata oli haastava, varsinkin meille, mutta silti tosi mukava. Sai vääntää ja kääntää ihan urakalla:

Tiina oli tehnyt niin hienon listan ohjauksista, niin kopsaan sen tänne. Mulla kun on termit välillä enemmän ja vähemmän hukassa...

1-2 vastaanotto
4-5 päällejuoksu
5-6 linjaus
8-9 puolivalssi
9-10 persjättö
10-11 jarrua peruuttaen, puolivalssi
12-13 päällejuoksu
14-15 takaakierto
15-16 puolivalssi
17-18 merkkaus, pakkovalssi

1-7 pätkästä selvittiin aika hyvin. Ei kauhean kaunista, mutta selvittiin. Päällejuoksussa tuppasin taas liioittelemaan, eli kääntämään itseäni liikaa, mutta toimi se niinkin.

8-12 olikin sitten aikamoisen haastava pätkä. Rieha luki alkuun tosi herkästi 9-hypyn väärältä puolelta, ennen kuin sain sen otettua kunnolla haltuun ja vedettyä. 10-11 oli aikamoista kalastelua, mutta onnistui. Pujotteluun meni osottautui ehkä haastavimmaksi kohdaksi. Rieha meni renkaalle varmaan viisi kertaa. Alkuun avasin ohjausta sinne liikaa, sitten se vaan oli jo päättänyt että renkaalle mennään. Se kävi myös pari kertaa 13-putkessa pujottelun sijaan. Tämä saatiin onnistumaan kun ihan oikeasti otin vastakäännöllä hypyltä, enkä vahingossakaan vilkaissut renkaan suuntaan.

Pujottelun päällejuoksu toimi yllättävän hyvin ja Rieha irtosi hyvin putkiin. Loppuu sujui hyvin, kunhan vaan rauhoitin pakkovalssin.

Hauska treeni, taas kerran!


Ei kommentteja: