tiistai 28. lokakuuta 2014

Maanantaina hallilla

Eilen vedettiin tehokas treeni-iltapäivä. Ensin metsälenkkiä, sitten hallille. Viiman kanssa tehtiin hömpöttelyrataa, helppoa, mutta hauskaa. Kovasti Viima taas tykkäsi. Mutta on se vaan vähän semmoinen, hyppytekniikkakin on ihan mitä sattuu ja se saattaa yhtäkkiä rojauttaa riman päälle ihan hassusti, vaikka se ei edes olisi kuin 50 sentissä. Eli kyllä tämä hömpöttely on sitä, mikä sille sopii. Kisakuntoon saattaminen olisi vaatinut niin paljon enemmän panostusta hyppytekniikkaan ym., eikä vauhti silti olisi enää riittänyt ylempiin luokkiin. Tämä onneksi riittää, meille kummallekin. Haukku raikasi ja häntä pyöri :).
 
Riehan kanssa tehtiin viime treenistä pätkä, eli 1-4 ja 7-11:

 
Rieha oli hallissa aivan liekeissä. Ainahan se on aksasta innoissaan, mutta nyt se veteli semmoisia kenguruloikkia, että oksat pois. Ei voinut kuin nauraa :D. Yllättävän hyvin se keskittyi kuitenkin tekemiseen. Päällejuoksut onnistui minusta hyvin. En kääntänyt liikaa ja Rieha hyppäsi maltillisesti. Tehtiin pätkää kumpaankin suuntaan ja alkuun palkkailin lelulla vaan hyvästä käännöksestä.
 
Toisessa pätkässä treenattiin puolivalssi-persjättö-välistäveto-puolivalssihässäkkää ja sekin sujui hienosti. Viime kerran alun ongelma siitä, että Rieha meinasi ajautua 9-hypyn väärälle puolelle puuttui nyt kokonaan. Kulki jotenkin tosi kivasti, hyvä me!
 
Rieha lähti tauolle ja rakentelin halliin pienen rallytokoradan. N. 15 kylttiä. Tuike tuli halliin ensin ja pääsi hommiin. Se aivan puhkui intoa ja narupallo sai kyytiä. Alkuun se yritti tarjota kosketusalustaa kyltillä, mutta kun siitä pääsi eroon, niin homma sujui hienosti. Eteentuloissa sillä on nyt hieman ollut ongelmaa istumisen kanssa, toivottavasti keskiviikon hieronta auttaa. Muuten se teki oikein pätevänä.
 
Rieha teki saman radan ja sen kanssa keskityttiin vaan siihen, että mennään ihan rauhassa. Istutin sitä edessä pitkiä aikoja, koska se vaan meinasi ennakoida. Paha tehtävä oli myös se, kun ensi edestä kierretään takaa ja sitten pitäisikin tulla suoraan sivulle. Näitä siis treenattiin peräkkäin useita kertoja ja alkoihan se kuuntelemaan, eikä vaan ennakoimaan. Kun maltti saatiin peliin, niin rata sujui hyvin. Pitää muistaa kisoissakin vaan kehua ihan rauhallisesti ja ottaa aikansa kylteillä.

Ei kommentteja: