keskiviikko 29. tammikuuta 2014

7-viikkoiset pennut ja retki "mummolaan"

Tänään pennuille tuli täyteen 7-viikkoa. Huh, miten nopsaan aika menee. Ensimmäiset kaverit muuttavat uusiin koteihin viikonloppuna. Ne on hurjia, mutta silti edelleen niin ihania. Kädet ja jalat on täynnä naarmuja ja hiuksia nypitään joka päivä. Olen varmaan mielenkiintoinen näky, kun palaan lomalta töihin... Mutta silti, ne on vaan niin hauskoja. Tiedättehän sen päättömän pentumenon, jolloin kaikki on siistii ja jännää ja innostuksen kohteet vaihtuu sekunneissa. Ja sitten kun ne nukahtaa viereen tuhisemaan, voi ihanuutta... Toki ihan kiva saada kämppä välillä siistiin kuntoon, mutta ikävähän noita tulee.

Pakkasta on taas ollut reilu 20, eli ulkoilut on jääneet vähemmälle. Sen takia kehitettiin muuta aktiviteettia ja ajeltiin kylään minun kotikotiin. Eli pennut sai samalla autoreissua, että tutustumista uuteen paikkaan. Nyt ajeltiin meidän pakulla, eli en nähnyt mitä pennut kontissa (häkissä) touhusivat, mutta ei sieltä pahasti huutoa kuulunut. Ja takaisin tullessa koko sakki veti sikeitä, kun avasin oven, eli autoilu ei näytä kauheasti porukkaa stressaavan.

Uusi paikka oli jännä ehkä noin minuutin ajan, sitten lähti ralli käyntiin. Pennuilla oli niin hauskaa, kun saivat tutkia paikkoja ja tavaroita. Erityisesti ne arvostivat uusia leluja ja kaikkia hauskoja koloja huonekalujen alla, mihin tunkea itsensä. Yllätyin myös siitä, miten hyvin ne onnistuivat pissaamaan paperille, ihan muutama vahinko tuli muualle.

Tässä vähän makua meiningeistä, kuvattu muutama minuutti saapumisen jälkeen:



2 kommenttia:

Sonja K. kirjoitti...

Siellä onkin jo muutamalla näköjään hienosti korvat pystyssä. :) Niin ison kelpin näköisiä jo!

Riikka kirjoitti...

Joo, blac&tan pojalla ja pinkkipantaisella tytöllä lerpattaa enää vaan toinen ihan pikkaisen. Muut on vielä aika luppaisia. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa :D