torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivänä

Ystävien kanssa voi jakaa kaiken kivan


Ja ystävät ymmärtää, vaikka välillä kiukuttaisikin ;)



Ystävät antaa myös halata


Ja pussata


:)

Ystävänpäivän kunniaksi ajeltiin Annan kanssa Killerille treenaamaan. Ei päästy halliin, joten mentiin ulos. Ihan hyvin siellä selvisi, vaikka jotkut jutut hieman vaikeampia huonossa valaistuksessa olikin. Nämä alkaa olemaan niitä viimeisiä treenejä taas ennen lauantain koetta. Jännää.

Ohjattua: Ensin haettiin vasen, joka oli tosi hieno. Sitten oikea. Oikea on haastavampi muutenkin ja kun R ei heti bongannut huonossa valossa kapulaa, niin se kaarsi keskimmäiselle. Tätä jouduttiin korjailemaan, mutta kun kapula oli paremmassa paikassa, niin nousi hyvin. Luovutuskin oli ok. Merkkiä vahvistelin vielä erikseen, se meinasi hieman valua. Lisäksi koitin kiinnittää huomiota käskytyksen oikea-aikaisuuteen.

Seuraamista: Hyvää ja huonompaa. Anna sanoi, etten kävele suoraan, voi hyvinkin olla mahdollista. Silloin R alkaa poikittamaan. Mutta saatiin ok pätkää ja askelsiirtymät pelasi hyvin kun tein lyhyillä askelilla.

Paikkaistumista: Riesku istui ja Anna vahti. Oli ollut tosi hienosti. Kun palasin vierelle, niin nosti toisen tassun. Sitä voi ehkä tulevaisuudessa treenata, nyt olla tyytyväisiä siihen, että istuu :).

Luoksaria: Kahdella lelulla stoppeja. Seisomiset onnistui hyvin ja jarrasi hienosti. Maahanmenoissa oli jäkkiä, saattoi johtu kylmästä maasta tai sitten siitä, että lelu esillä, ei vaan malta mennä maahan. Mutta tästä ei stressiä.

Käytiin myös hyppytekniikkatreeneissa ja huomasi heti, että tarpeeseen tulisi nämäkin. Ei olla tehty kuukausiin tekniikkaa ja se oikeasti näkyi. Tehtiin eka perussarjaa, siinä Riesku roiski menemään ihan huolella, kun oli vaan niin siistiä. Alkoi hyppäämään kaksi vikaa estettä yhdellä loikalla, joten laitettiin apurima ja palkattiin kerran viimeisestä välistä. Sen jälkeen se meinasi kompastua rimaan, kun se olikin niin yllättävästi edessä. Viimeinen toisto oli ok.

Huoleton meno jatkui sarjalla, jossa tokona esteeenä oli okseri ja kaksi vikaa hyppyä oli pidemmällä välillä. Tässä ei tullut koikkaloikkia, mutta ei se mitenkään maailman sulavimmin mennyt.

Tauon jälkeen tehtiin vielä taipumisia kaaressa olevalla hyppysarjalla. Tämä oli ihan uusi juttu, mutta Riesku handlasi sen heti. Takaperin ketjutettiin hypyt, mutta sillä ei ollut aikomustakaan mennä välistä. Estehullu, mikä estehullu. Mutta se kääntyi tosi hyvin ja hyppäsi paljon paremmin. Keskittyminen oli ehkä parin toiston jälkeen jo parempaa ja varmasti auttoi myös se, että ei nähnyt palkkaa suoraan.

Teki hyvää ja näki, että oli suht rankkoja treenejä. Voisi koittaa käydä jatkossa useamminkin näissä treeneissä, niin tulisi vähän säännönmukaisuutta.

1 kommentti:

AnneW kirjoitti...

Paiskasin haasteella :) http://rokinkivinentie.blogspot.fi/2013/02/vastaus-haasteeseen.html

Anne