perjantai 17. kesäkuuta 2011

jatkuu...

Normisetiksi muodostunut treenireissu Killerille taas. Vimps teki rataa:



Ja kivastihan se meni, olin tosi tyytyväinen. Puhdasta rataa ja vauhtikin oli oikein kiva. Eipä siinä muuta kuin olisi vaan kisoja mihin mennä testamaan, sen verta mukavasti se nyt kuitenkin menee.


Riehan kanssa tehtiin ihan ensimmäiksen laatikolla kontaktin perustetta. Vähän liian vähäiseksi tämä kyllä jäänyt ja taas meni heti alkuun ennen kuin malttoin pysähtyä takajalat laatikolla. Siten tehtiin sylkkäriä kennelleiriltä tuttuun tapaan. Ja se oli ihan liian vaikeaa.. Liian nopea koira ja liian hidas ohjaaja ovat varmaan suurimmat syyt tähän... Lisäksi tehtiin samaa radanpätkää kuin eilen, nyt otettiin aloitukseen vaan kutsuhyppy kahden hypyn takaa ja siitä valssilla kääntö putkeen. Tämäkin pelasi ihan todella hienosti. Riehan aksa alkaa olemaan aika kivassa mallissa, ihan hyvin voidaan katsella ryhmäpaikkaa. Kontaktit kun saataisiin vielä edes alkukuosiin, niin hyvä tulisi.


R kävi välillä tauolla ja otettiin loppuun vielä tokoilua. Jäävien vahvistusta edelleen, seisominen on tosi haastava, että jää suoraan. Seuraamista tehtiin neliössä ja se oli hyvää menoa.


Tuike teki myös hallissa. Ensin pidempää pätkää seuruuta. Agiesteet tuovat hyvän häiriön ja kovasti parhaansa pieni yritti, vaikka vähän meinasi savu nousta korvista kaiken yrityksen keskellä. Luoksarin stoppeja tehtiin taas takapalkalla ja nyt ei ollut lähdössä ongelmia, sen sijaan alkoi kovasti ennakoimaan seisomista. Loppuun tehtiin vielä kaukoja takapalkalla, yht-kahta siirtymää. Se oli ihan nappisuoritus!

Ei kommentteja: