lauantai 13. helmikuuta 2016

Täyden kympin Viima

Viima täytti eilen 10 vuotta. Tuntuu, että se on päivä päivältä villimpi ja omalaatuisempi. Viiman kanssa touhutessa ei voi olla vakavalla naamalla, se on ihana, erikoinen ja huumorintajuinen neitokainen. Viima rakastaa, kun ihmiset nauraa, se saa sen hyvälle tuulelle. Silloin kannattaa pistää kaikki peliin ja vaikka vähän soveltaa Hyvällä tuulella häntä heiluttaa koiraa ja kuuluu hyväntuulista örinää. Onnea vielä kerran täyden kympin tytölle!Harjoittelu on taas vähän häiriännyt treenaamista, mutta tiistaina päästiin tekemään palautteleva treeni viime kokeesta. Henna avusti, kun tehtiin niitä viime kokeen vaikeita juttuja.

Hässäkkään laitoin häiriötä oikein kunnolla. Ruutu oli ihan vieressä, samoin häiriömerkkejä. Rieha ei välittnyt niistä mitään, kiersi vaan hienosti. Laitoin vielä kapulatkin melkein juoksulinjalle, mutta edelleenkin Rieha teki vaan hienon kierron, ilman minkäänmoisia kaarteita. Hmph, olisi voinut tehdä kokeessakin :D. Loppuun tehtiin isona häiriönä niin, että Henna heitti lelun Riehan eteen juuri ennen kiertoa. Tämä sentään sai pienen reaktion aikaiseksi ja muistuttelin, että silti pitää kiertää suoraan.

Ruutu sitten. Tehtiin koemaisena, tosin matka ruutuun oli lyhyt. Koemaisella tekemisellä yritin saada ruudussa haistelun esiin. Mutta ei, Rieha ei vaan nuuskinut. Se oli ihan skarppina ja tuijotti minua koko ajan. Tehtiin myös niin, että Riehan nähden heitettiin ruutuun nakkeja, jotka sitten kerättiin pois sen näkemättä. Siltikään ei nuuskinut. Eikä nuuskinut vaikka ruudun toisessa kulmassa oli nakkikasa. Koetilanne siis eroaa jotenkin nyt niin selkeästi treenistä, että Rieha ei vaan mene lankaan. Hankalaa, kun ei pääse puuttumaan, vaikka toki nyt sitten pääsin palkkaamaan isosti kun oli ruudussa niin hyvin.

Siinäpä ne isoimmat. Muuten tehtiin kaukoja ja seuraamista. Tunnari unohtui, mutta pitää nyt viikonlopun treeneissä katsoa sitäkin. En vaan usko, että saan treeneissä siihenkään mitään ongelmaa esiin. Mutta toistot tuo aina varmuutta, eli siinä mielessä pitää ottaa sekin nyt treenin alle.


Ei kommentteja: