torstai 16. huhtikuuta 2015

Tiistain tehotreenipäivä

Tiistain agiryhmässä treenattiin aikamoista pujottelu- ja putkirallia:


Täytyy sanoa, että olin rataantutustumisessa aika pihalla. Onneksi avustettuna löydettiin sopivia ohjauskuvioita, eikä ne sitten käytännössä kovinkaan huonosti menneet. Juosta sai kyllä ihan kylliksi, jopa Riehakin alkoi olla tyytyväinen.

Ensimmäinen haastava keppihässäkkä oli 5-7. Päädyin tekemään keppien loppuun poispäinkäännöksen. Palkattiin Riehaa siitä ja sehän alkoi sujumaan. Haastavampi juttu oli saada se kääntymään 7-pujotteluun pituuden sijaan. Siihen vaan selkeää jarrua, sekä äänellä, että vartaloa kääntämällä, niin alkoi sujumaan.

8-10 pätkälle suunnittelin ensin takaaleikkausta 9-hypylle, mutta en saanut Riehaa kääntymään putkeen. Vaihdettiin ohjaus sitten niin, että annoin koiran pujotella itsenäisesti loppuun ja menin valssaamaan 8-hypyn jälkeen. Näin sain paremmin kerrottua Riehalle suuntaa.

10-13 putkihässäkkä sujui tosi kivasti. Juoksin valssaamaan 10- ja 11-putken väliin, siitä lähetys pimeään 11-putkenkulmaan ja pääsin hyvin merkkaamaan käännöksen suunnan tekemällä sokkarin toiseen päähän. Siitä taas lähetys pimeään 12-putkeen.

14-pujotteluun tein takaaleikkauksen. 15-hypyllä oli linjattava ja jarrutettava voimakkaasti, että sain Riehan taas kääntymään pujotteluun. 16-17 välille kokeiltiin ensin päällejuoksua ja se toimikin hyvin, kunhan vaan olin rohkea. 18-20 oli Riehalle helppoa kauraa, kun se irtoaa niin hyvin. Tämän kunniaksi päätettiin kokeilla myös 16-pujotteluun poispäinkäännöstä ja sitä, irtoaisiko Rieha tekemään 17-19 pätkän, vaikka jäisin leijeröimään pujottelua. Ja kyllähän se irtosi, oli aika makean näköistä menoa :). Tosin 21-hypylle käännöksessä sai sitten olla tarkkana, kun neiti oli saanut tykittää baana auki.

Agitreenien jälkeen vielä tokoiltiin. Saatiin tehdä paikallaolot Pipsan kanssa. Niissä ei mitään huomautettavaa, vaikka häiriö oli kova kun kahdella muulla kentällä oli aksaajia. Lisäksi väännettiin seuruun käännöksiä paljon ja jumpattiin vielä kaukoja. Hyvää häiriötä ja hyvä fiilis!

Ei kommentteja: