maanantai 19. toukokuuta 2014

Ykkösen koe

Eilen tokokokeiltiin Keuruulla Jaana Talan tuomaroimassa kokeessa. Päivä oli helteinen ja aurinkoinen, tuoden mukanaan siis omat haasteensa. Miten ne kesän ekat helteet tuntuukin niin raskailta, koiriltakin ottaa hetken aina tottua kuumassa tekemiseen.

Koe oli myöhässä, mikä oli minun onni, sillä kävin ensin ihan väärässä paikassa ja lopullisen paikan etsiminen otti tovin. Mutta hei, mulla oli kisakirja mukana, niin päästiin kuitenkin kisaamaan! Väisteltiin myös paikalla näkyneet kyyt, eli onni oli matkassa senkin puolesta.

Evl:ssä oli vaan kaksi koiraa, eli tahti oli napakka. Normijärjestys, ruudusta poikki. Pisteet ja selotukset:

Paikkaistuminen 9: Puolentoista minuutin jälkeen oli liikutellut tassuja.
Paikkamakuu 10

Seuraaminen 9: Oli vähän laiskaa, mutta tokoon riittävää, eli ei keulinut ja piti paikan hyvin.
Zeta 10: Oikein pätevä!
Luoksetulo 9: Maahanmeno olisi voinut olla pikkaisen nopeampi, muuten hyvä. Tosin tuli suoraan sivulle, kun pitäisi tulla eteen.
Ruutu 10: Hieno ja skarppi!

Ohjattu 7: Saatiin vasen ja siinä kävi joku viba, mikä on Riehalle tosi harvinaista. Merkki ok, mutta lähetyksessä lähti suoraan vasemmalle ja ohi kapulasta. Luultavasti tämä johtui siitä, että ohjatun lähetyspaikka ja merkki olivat samat kuin ruudussa ja ruudun paikka oli siellä vasemmalla. Eli oli menossa sinne. Jouduin pysäyttämään sen ja uusinnalla vasen nousi.
Metallinouto 10
Tunnistusnouto 9: Pienesti puri kapulaa, muuten työskentely hyvää.
Kaukot 5: Tämä oli kyllä taas säätöjen säätö. Tuplakäsky ekaan istumiseen. Siitä seisominen, joka oli pätevä, mutta istui siitä itse ilman käskyjä. Päälle vielä pieni liikkuminen. Voi Rieha, vielä kun malttaisi loppuun asti keskittyä...

Tuloksenä 276,5p. ja 1-tulos.

Ihan olin tyytyväinen menoon. Ohjatun moka oli tyhmä, ei olla pitkään aikan tuollaista häiriötä treenattu. Ei tosin olla ihan kauheasti treenattu muutenkaan, eli siihen nähden vanhasta muistista todella hyvä meno :). Rieha herätti taas kovasti kiinnostusta ja sai kehuja sähäkästä menostaan. Pätevä pieni!

Ei kommentteja: