torstai 3. lokakuuta 2013

Toinen kerta toden sanoo? Eli pentusuunnitelmat konkretisoituu

Rieha yllätti ja päätti aloittaa juoksunsa hieman ajateltua aiemmin. Koska viimeksi oltiin liian myöhään liikkeellä, niin nyt päätettiin hakea Tim tänne heti. Juoksu huomattiin sunnuntaina ja Tim oli Suomessa keskiviikkona. Hakureissuun sisältyi aika monta muuttuvaa osaa ja paljon säätöä, mutta pääasia että kaikki koirat on nyt siellä missä halutaan.

Rieha kävi maanantaina myös progesteronitestissä, jonka tulos saatiin tiistaina. Progearvo oli 1,5 eli hätää ei ollut, mutta kuitenkin arvo oli suht korkea ottaen huomioon, että juoksu huomattiin edellisenä päivänä. Eli ei ihme, jos viime kerralla oltiin vähän myöhässä, jos juoksun alku on sillä vähän vaikeasti havaittava. Toivotaan nyt, että tärppää. Vielä ei parhaat päivät ole kuitenkaan käsillä. Tim on kiinnostunut Riehasta, mutta liian läheistä tuttavuutta Rieha ei salli. Leikit sujuvat ulkona mukavasti, sisällä Rieha haluaa vielä oman tilansa ja Tim sen hyvin ymmärtääkin.

Pariskunnan poseeraus

Rieha ihmettelee, että mikäs mies tämä on
Tim on edelleen kovin hurmaava herrasmies. Kaikki on siihen tykästyneet kovasti tavatessaan. Se on kovin lunki ja osaa ottaa iisisti. Laivassa ja Maarianhaminan kaduilla sen kanssa oli todella helppo kulkea, se ei välittänyt mistään mitään. Ihmiset on ihania ja parikymmentä kiloa kelpiä voi ihan hyvin kiivetä syliin saakka. Maarianhamissa hotellissa ja laivalla hytissä se viihtyi mainiosti.



Meille Tim kotiutui heti hienosti. Tuike ehti sitä käydä pomottamassa, eikä Tim ollut siitä moksiskaan. Tänään Tim löysi lelukaapin, josta kävi hakemassa narupallon, jolla tykkäisi kovasti leikkiä itsekseen. Se muuten puree palloon, Rieha kun leikkii aina narusta ja pallo on vaan rekvisiittaa, jonka avulla se lentää kauemmas. Pinkki-wubba on myös Timistä tosi kiva. Leluilla se pelailee mieluusti itsekseen, mutta koittaa myös tuoda niitä ihmisille kovin toiveikkaan oloisena. Sille kelpaa sekä repiminen, että heittäminen yhtä lailla.

Ihmisten kanssa Tim tykkäisi olla kovasti ja seurailee enemmän perässä kuin Rieha. Nukkuu kuitenkin tyytyväisenä eri huoneessa, kun sen sinne jättää. Metsässä se tykkää juosta, mutta pysyy lähempänä kuin Rieha ja käy säännöllisesti pyörähtämässä vieressä. Riehahan pysyy kyllä näköetäisyydellä, mutta ei samalla lailla kaipaa ihmistä lenkillä. Varmasti osaksi koulutuskysymyksin toki. Tänään poimin sieniä, niin Timiä sai välillä käskeä pois sienten päältä, Rieha hengaili jossain kauempana repimässä keppejä irti maasta. Leikit niillä osuu hyvin yksiin, vaikka Rieha käyttääkin selkeästi enemmän silmää ja vaanimista, kun Tim taas rallattaa. Riehalle sopii jäniksen rooli kuitenkin mainiosti.

Hauska pari ja uskon edelleen, että Tim on Riehalle oiva sulhasvalinta!



Riehan kisakalenterissa oli luvassa agikisaa, viestikoetta ja kv-tokokoe. Toivotaan nyt kovasti, että saadaan niiden sijaan liuta reippaita ja terveitä pentuja!


4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Juu, pentuja!

http://9gag.com/gag/4140211

Beloved kirjoitti...

Tuo varmana tosi hyvä konsti: täyttää kisakalenteri! Varmasti tärppää :)

Iik, joudun kohta seuraamaan kelpopentujen toilauksia täällä blogissa, mä en kestä :D ("vähäsen" kuumetta, mutta ikäero-tavoite ei vielä edelliseen koiran ihan täyty... pah.)

Riikka kirjoitti...

Joo, kalenterin täyttäminen on aina hyvä tapa varmistaa että se tyhjenee hyvin äkkiä :D.

Iitu kirjoitti...

Tim kuullostaa aivan ihanalta tyypiltä! Lunkit, mutta pystyvät setäkoirat on parhautta <3