maanantai 9. marraskuuta 2015

Herkuttelutreenejä ja perusmenoa

Meidän huikea rallyryhmä sai hirmuisesti tuloksia viime viikonlopun rallykisoissa. Sen kunniaksi torstain treeneissä juhlistettiin kunnon herkkupöydällä. Sai syödä ja treenata ja jutella ihanien ihmisten kanssa, mikäs sen parempaa.

Tehtiin ihan omasta päästä rata, jossa oli mm. meille Tuiken kanssa kisoissa vaikea täyskäännös oikeaan. Nyt pikkujapsi taas muisti homman ihan ongelmitta ja teki kyllä muutenkin ihan tosi hienoa työtä. Radalla oli hyppy, putki ja merkki ja kaikki sujui hienosti. On se kyllä niin pätevä mummo ja täynnä virtaa!

Myös Viima the Porokoira pääsi treenaamaan. Pienen alkukankeuden jälkeen se suorastaan syttyi hommaan ja siltä onnistui hyvin myös oikealla puolella seuraaminen. Välillä Viima inhoaa uusien juttujen oppimista ihan yli kaiken, mutta nyt se on aika lyhyessä ajassa oppinut jalkojen välistä pujottelun ja tuon oikealla seuraamisen ihan ongelmitta. Se on suorastaan ihan liekeissä.


Hyvän mielen treenaaja Viima
Muuten elo on ollut aika perusmeininkiä. Viima tosiaa n muuttuu päivä päivä oudommaksi persoonallisemmaksi, kun se kehittelee kaikkia jänniä uusia juttuja. Mutta ei kai siinä, ei käy aika pitkäksi.

Rieha ja pennut voivat hyvin. Pitää tehdä Erjan kuvista erillinen postaus tässä joku päivä. Ensi viikolla yritetäänkin mennä katsomaan pikkutyyppejä ja tietysti Riehaa. Kovasti pennut jo kuulemma harjoittelee kävelyä ja toisiinsa törmätessä on kauhea ärinä. Siitä se lähtee :D

1 kommentti:

Iitu kirjoitti...

Rapsutuksia mamma-koiralle!