keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Still alive

 Onpas blogissa ollut hiljaista. Ei ole koskaan tainnut olla näin pitkää päivitystaukoa. Ollaan toki treenattu ja touhuiltu, mutta kieltämättä normaalia vähemmän. Olen aina ajatellut, että jaksan treenata loputtomiin, mutta nähtävästi joskus on tauon paikka. Riehalla oli tässä välissä myös juoksu, jotenkin toki sekin vaikutti treenitahtiin.
 
Nyt kuitenkin arvokisat lähenevät uhkaavasti, joten täytynee ryhdistäytyä. Toisaalta hyvä, että nyt on juoksutkin juostu ja voi rauhassa keskittyä kisaamaan kesällä. Ilmoitin Riehan Tokon SM:iin, pääsystä ei vielä ole tullut tietoa. Meillä oli viimeiseltä vuodelta alla kolme koetta, joista tuloksena kaksi ykköstä ja yksi kakkonen, jännä nähdä riittävätkö ne. PK SM ilmottautuminen lähenee myös loppua, kovasti kyllä kiinnostaisi, mutta katsotaan miten käytännön toteutus onnistuu. Mutta olisihan se kokemus, eikä siellä turhan montaa kelpietä kisaa, eli jo senkin takia olisi mukava käydä kokeilemassa siipiä.
 
Mutta jospa nyt palattaisiin treenipäivityksiin ja niiden osalta eilisiin agitreeneihin. Rata oli suunnilleen tälläinen:
 
 
Hieman jännitti miten kuulolla Rieha malttaisi olla juoksutauon jälkeen, mutta se oli turhaa. Se oli hurjan vauhdikas, muttat reagoi todella hienosti. Ja me saatiin hyvinkin onnistunutta pätkää aikaiseksi :).
 
Alussa jännitin, miten ehtisin 6-hypyn takaakiertoon, mutta ehdin hyvin leikkaamaan putken jälkeen ja takaakierto onnistui kivasti. Pujotteluun takaaleikaten, tosi hyvä meno. Vaikein kohta oli 9-12, siinä tuli turhaa kaarratusta ja varmistelua päällejuoksuun. Selvittiin kuitenkin. Kepeistä olin tosi ylpeä, toinen kierros onnistui mainiosti, vaikka aloitus oli ihan täydestä umpikulmasta. Oli hauskaa!
 
Aksan ohella tehtiin pihassa tokoa. Hiottiin seuraamisen käännöksiä ja mukavasti Rieha työsti, varsinkin kun hetsasi hieman takapään käyttöä. Se on hieman ehkä laiskistunut sen kanssa. Merkkiä ja ohjattua treenattiin yhdella kapulalla. Hetsilähtöjä ja vuorotellen yhden kapulan hakemista kummaltakin puolelta, tarkoituksena vaan vahvistaa voimakasta lähtöä. Lisäksi häiriömerkkiä eri suunnista, höystettynä häiriökapuloilla. Luoksarin stoppeja tehtiin peruutellen ja lelua heitellen. Muistin myös vahvistaa luoksetulon eteentuloja, niissä kun on ollut "hieman" soveltamista ilmassa.
 
Pystykorvat porskuttaa entiseen tahtiinsa. Tuike sai kesätukan, pitääkin ottaa sen pentulookista taas kuvia. Viima naatiskelee elämästä, eilen se mm. ajoi takaa hirviä (tai siis niiden jälkiä, itse hirvet olivat jo long gone). Semmoista, perusmenoa :). 

Ei kommentteja: