torstai 17. huhtikuuta 2014

Pikainen treenipläjäys kuluneelta viikolta

Vähän vaivaa nyt sellainen treenimotivaation puute. Treenit sujuu, mutta into ei vaan nyt ole ihan kohdillaan. Mutta ei kai sen aina tarviikkaan olla.

Sunnuntain treenattiin kuitenkin isommin Lauran sekä Jimin ja Nastan kanssa. Nasta oli taas kasvanut jalkaa aivan hurjana ja turkkikin oli saanut mittaa. Ja voi vittsi millainen koikkaloikkija hyppytyttö se edelleen on. Ei paljon elämä jännitä :D.

Riehan kanssa oli hieman sellainen nipotuspäivä, ihan hyvällä tavalla. Aloitettiin merkillä, jossa oli ensin häiriönä kapuloita, sitten lisäksi leluja. Alkuun Rieha tarjosi merkkiä yhdelle kapulalle, eli ihan ei malttanut. Hyvin alkoi kuitenkin sulkemaan häiriöt pois. Näki, että oli haastavaa, kun joutui väistelemään lähellä merkkiä olleita juttuja, mutta meni kuitenkin. Sitten lisättiin vielä vähän haastetta ja Laura heitti narupallon merkille samaan aikaan kun Rieha lähti. Tämä oli aika paha ja Rieha joutui taas miettimään mitä tekee. Selvisi siitäkin onneksi. Loppuun se sai juosta pelkkää merkkiä, että jäi vähän helpompi fiilis.

Seuraavaksi tehtiin häiriöseuruuta ja täytyy sanoa, että tässä Rieha loisti. Kontakti ei tippunut oikeastaan kertaakaan ja paikka oli hieno. Ihan oikeasti teki töitä mahtavassa vireessä. Viime aikoina seuruu on tuntunut tosi hyvältä, jee! Tehtiin erikseen myös käännöksiä, nekin sujui aivan tosi hienosti ja pää pysyi paikallaan.

Tunnarissa ensin yksi normaali ja sitten siihenkin häiriötä lelujen ja ohjatun kapuloiden muodossa. Pelkät ohjatun kapulat jätti huomiotta, mutta kun lelut tuli mukaan, niin alkoi nostelemaan sekä kapuloita, että leluja. Siitä piti hetki keskustella, mutta selvitti ongelman loppupeleissä hyvin.

Siinä olikin aika paljon pohdittavaa pienelle kelpielle yhteen treeniin, joten loppuajan Rieha rallasi Nastan kanssa :).

Eilen oli vuorossa agitreenit ja ennen sitä treffattiin Annoja Killerin parkkiksella. Mulla oli koko sakki mukana, eli pystäritkin pääsi mukaan. Tarkoitus oli tehdä ihan rallyrata, mutta tuuli oli niin kova, että kylttien paikallaan pysyminen oli mahdotonta. Treenattiin siis temppuja ihan erikseen.

Tuike oli tosi pätevänä ja sai samalla hyvää häiriötreeniä. Avoimen liikkeet on edelleen aika kivasti hallussa ja takapään käyttö parantuu jatkuvasti. Viimakin rallyili, tosin vasta myöhemmin ja sekin oli suorastaan liekeissä. Jännä, miten se tykkää tästä lajista sille päälle sattuessaan oikein kovasti.

Riehan treeni koostui sekalaisesta tokosta, tottiksesta ja rallytokosta. Tehtiin mm. jääviä juoksusta, luoksarin stoppeja kierroista ja seuraamista. Makea ilme ja meno sillä oli läpi treenin.

Agitreeneissä oli mukavan haastava pätkä (löytyy Tiinan blogista, en saa itse piirretyksi). Siinä oli hauskoja juttuja, mm. sylivekin treenausta esteille 3-4. Se oli suht haastava kohta, mutta loppupeleissä sujui aika hienosti. Edelleen, puhuttiin paljon linjauksesta, millä Riehan kaarroksia saa pienemmäksi. Mutta oli siellä oikein mainiota pätkää. Erityisen ylpeä olin pätkästä 10-13, jossa tuli ensin twist, sitten takaakierto-niisto ja Rieha pyöri niin hienosti. Kyllä me aina välillä onnistutaankin ;).

Ei kommentteja: