keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Prinsessakoe

Ajettiin Raisan ja Narun kanssa Padasjoelle kokeeseen. Kuuma päivä ja kyllä nämä iltakokeet on aika rankkoja reissuja, mutta jotenkin tuolla Padasjoella on nyt kummallakin kerralla ollut tosi hyvä fiilis ja koe etenee vauhdikkaasti ja jämäkästi ilman turhaa taukoilua. Meidän tulosta ei voi hirmuisesti hehkuttaa, mutta Raisa ja Naru voittivat alokasluokan komealla 194 pisteen saldolla. Hyvä ettei ihan palkinnoitta jääty koko porukka Nauru. Tuomarina oli Marita Packalen ja lisäksi harjoitusarvostelijana Riikka Pulliainen.

Fiilis oli kokeessa hyvä, en jännittänyt juurikaan, varsinkaan paikkamakuun jälkeen, se nosti sen verran adrenaliinit pintaan että ei enää tuntunut missää. Paikkamakuussa yksi koira jäi heti huutamaan kurkku suorana jätettäessä ja ehkä minuutin jälkeen se meni viereisen koiran luokse ja siitähän alkoi leikki kehässä. Piilossa olevat ohjaajat eivät saaneet kunnon ohjeistusta ja aika kauan siinä meni ennen kuin koirat saatiin pois. Muutenkin piilo oli mielestäni huono, auto, jonka ikkunoiden läpi ja peilien kautta ohjaajat kurkkivat koiraansa. Luulen että jo se teki makuusta T:lle vaikean, itse olen ottanut sen asenteen että sieltä piilosta ei häsätä ja häiritä koiraa, mutta nyt varmasti joka suunnasta vilkkuvat päät yhdistettynä noihin juokseviin koiriin oli T:lle liikaa. Se oli noussut koirien juoksentelun aikana, eteni ehkä 5 metriä, istui ja pysyi siinä koko loppumakuun. Mutta joo, vähän liikaa hässäkkää minun makuuni ja tuli kyllä aika komeasti kiroiltua siellä piilossa Nolostunut. Sen jälkeen oli tosiaan adrenaalinia mukavasti veressä.

Oman suoritusvuoron tullessa mentiin kehään asenteella kaikki tai ei mitään. Ja niinhän siellä kävikin, liikkeet oli suunnilleen joko kymppejä tai nollia. Tuike sovelsi aivan omiaan osassa liikkeistä ja hauskuutti tuomareita. Se oli sellaista prinsessajuttua, osan liikkeistä teki taas hyvinkin pätevästi.

Tarkat pisteet ja selitykset liikkeistä:
Paikalla makaaminen 0
Seuraaminen taluttimetta 8,5 Pientä nurmikon haistelua, eikä paikka aina ollut paras mahdollinen .
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 Hieno, ei moitittavaa.
Luoksetulo 10 Hyvä stop ja vauhti! Sivulletulo ok.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 Hieno, ei puhettakaan sotkemisesta! Noutaminen 6 Tämä oli yleisön ja tuomarin hauskuutus... Annoin käskyn ja T sinkoaa metrin päähän ja aloittaa hurjan haistelun ja pyörimisen. Annan toisen käskyn ja se nuuskii ja pyörii edelleen. Päätin että kolmatta en anna vaikka menisi ikuisuus. Vähän aikaa nuuskittuaan, T:n ilme kirkastuu ja se muistaa kapulan ja tekee täydellisen noudon. Tuomari naureskeli ettei olisi ikinä uskonut, että se siitä vielä lähtee.Kauko-ohjaus 0 Tämä on nyt murheenkryyni kokeissa, viimeksi 9 ja nyt nolla. Ennen kehään menoa teki täydellisesti, samoin sen jälkeen. Ei reagoinut ekaan käskyyn mitenkään, näytti vaan tosi pätevältä maatessaan ja sai taas kovasti huvitusta osakseen.Estehyppy 10 Parasta T:tä, tosi näpsäkkä ja hyvä!
Kokonaisvaikutus 9

yht. 128p. 3-tulos

Kokonaisuutena hyvä fiilis, vaikka kyllä nuo prinsessajutut on ihan omaa luokkaansa... ehkä se on se pienen pystykorvan itsepäisyys mikä siellä painaa, ihan ei voi aina panostaa vaikka osataankin. Silloin kun loksahtaa niin tekee uskomattoman hyvää työtä. Ja tälläisen fiiliksen kun saisi joka kokeeseen, minulla oli oikeasti jopa hauskaa kehässä (ja eihän noille osalle voinut kuin nauraa).. Paikkamakuu on ainoa mikä vähän harmitti, mutta eipä sekään enää oikeastaan. Luultavasti kuitenkin meidän avoimen luokan ura jää nyt tähän kokeeseen ja seuraavaksi mennään sitten voittajaa keksimään uusia prinsessajuttuja Silmänisku.

Pari kuvaa kokeesta, kiitoksia näistä Raisalle!

Liikkeestä maahanmeno
Photobucket
Noudon hieman väljä perusasento:
Photobucket
Kaukot, joissa ohjaajaakin alkaa naurattamaan, pikkukoira on hyvin terhakkaana...
Photobucket

Ei kommentteja: