maanantai 1. lokakuuta 2012

Viikon aloitus

Rieha on kuulemma uusimman SBCAK:n lehden kansikuvatyttö. Itse en ole vielä päässyt lehteä näkemään, mutta onhan siinä missiainesta!

Treeniviikko aloitettiin Vihtavuoressa ja saatiin mukavasti liikkurointiapua uusilta ihmisiltä. Riehan setti oli tälläinen:

Merkki&ruutu: Aikasta hirmuisen hieno meno. Merkki täydellinen, jos jotain olisi voinut parantaa, niin ruudussa olisi voinut olla 30cm keskemmällä. Ensi kerralla voisi laittaa ruutuun palkan tai lätkän valmiiksi.

Ohjattu: Haettiin vasenta. En edes älynnyt, että tein koiralle aikamoisen källin, eli jätin ruudun paikalleen ja sehän oli melkeinpä suoraan siellä vasemmalla merkistä katsoen. Tämä hieman hämmensi Riehaa, ekalla kerralla se kävi ruudussa, lähti sieltä itse kapuloille, mutta meni sitten keskimmäiselle. Uusinnassa lähti jo paremmin ja vasuri nousi. Viimeiseen toistoon otin sitten ruudun pois, että sai varmasti onnistuneen fiiliksen. Vasen nousi hienosti. Toisaalta, ei paha treeni, joutui hieman miettimään, mutta ratkaisi asian itse. Voihan joskus kokeessakin olla huono kehäsuunnitelma.

Zeta: Hih, Rieha tiesi heti, mitä tehdään ja tarjosi oma-aloitteisesti jääviä. Jos nyt kuitenkin odotettaisiin käskyä... Kunhan taas malttoi seurata, niin jäävät sujui hienosti. Järkkä oli i-m-s.

Luoksari: Kiertojen kautta stoppeja, sai keepie juosta kieli poskella ja oli niin kivaa. Stopit oli hyviä, samoin eteentulot. Mainiota.

Kaukot: Extra-liikkurihäiriöllä höystettynä. Hitsin tyytyväinen olin menoon, ei yhtään väärää vaihtoa, tahi ennakointia. Jalatkin pysyi kohtuullisen hyvin paikallaan. Matkaa olen saanut kasvatettua kivasti ja mennään ihan evl:n mitoissa.

Tuike teki rallya ja oli aika pätevä. Se pääsi treenin jälkeen moikkaamaan pientä schipperke-poikaa. Sen parhaat kaverit oli sipukoita, kun se oli pentu ja ajattelin, että josko se muistaisi asian. No, pikkupoika ei ihan niin Tuiken mieleen ollut, nuuskivat toisensa kohteliaasti, mutta sen jälkeen T oli sitä mieltä, että parempi kun ei liikaa lähentele. Parin kerran jälkeen voisi vaikka tullakin kavereita, mutta ihan näin nopeasti Tuike ei lämpene.

Ei kommentteja: