keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pikkuhommia

Eilen käytiin uimassa. Oltiin paikalla tuntia liian aikaisin, mutta onneksi oli Anskukin :D. Vuorotyöläisyys tekee sen, että yleensä ei tiedä mikä päivä on ja päälle välillä on aikakin hukassa... No, hyvät uinnit oli. Tuike nouti leluaan ja komensi mustia niiden uidessa. Viimaa uitettiin ekaa kertaa altaan ulkopuolelta ja hyvinhän se meni. Riesku urheili minkä ehti. Normisetti siis.

Eilen vedettiin pihassa myös vähän tottista, seuruuta ja paikkamakuuta ammunnan kanssa ja päälle vielä eteenmenoa. Oikein hyvä meno. Saa nähdä miten käy viikonlopun viestikokeen kanssa. Toisaalta jännittää niin paljon, että jos perutaan, niin ei haittaa. Toisaalta taas ajattelee, että oisihan se nyt kuitenkin kiva mennä ja jos koe perutaan niin kaikki tämä jännittäminen ja panikoiminen on ihan turhaa. No, katsotaan.

Tänään käytiin Raisan ja Naakan kanssa lenkillä ja vedettiin siihen oheen pienet esineruudut. Riehan etsintään sai olla todella tyytyväinen. Se haki kaksi esinettä ja kumpikin nousi n. 20 sekunnissa. On ihan uskomattoman hienon näköistä kun R lähtee ihan täysiä, mutta kääntyy matkalla ympäri kun saa hajun esineestä. Eli se ihan oikeasti käyttää nenäänsä ja aivojaa, eikä vaan juokse. Ja tuolla vauhdilla ei varmasti jää ajoista kiinni esineiden nouseminen!

Esineiden luovutus oli tänään sen sijaan ihan hakusassa. Rieha oli aivan täysin leikkifiiliksellä ja luovutus meinasi mennä sellaiseksi kisaksi, että kumpi ehtii. Pitäisi vaan olla reipas ja tiukka, eikä lähteä siihen nopeuspeliin. Rieha osaa kyllä pitää esineitä, mutta tuossa fiiliksessä se menee siihen "heitä, heitä"-moodiin. Tehtiin sitten erikseen luovutuksia ja onneksi meno alkoi parantua.

Rieha ja Naakka pääsivät pitkästä aikaa riehumaan ja mukavaa oli. Halssilan metsissä tuli meille maalaisille myös ennätysmäärä ihmisten ja koirien ohituksia. Onneksi Rieha ei noista juuri piittaa, vaikka maalla ei koskaan ketään vastaan tulekaan. Mukava lenksu!

Ei kommentteja: