sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tokot ja tottikset

Vesku toimi tämän päivän liikkurina, kun käytiin Vihtavuoren kentällä tekemässä pikatokot ja -tottikset. Kyllä mie taas hehkuin, kun koira on niin järjettömän hyvä ja sen kanssa on niin kiva tehdä. Huhhuijaa!

Ohjattu: Vahvistin eka merkkiä pari kertaa narupalloa heitellen. Sitten haettiin vasen. Tosi hyvä merkki ja aivan erinomainen vasemman nouto. Kapulan luovutus oli myös ihan suora, eli eilisen yksi korjaussarja riitti. Ja ennen kaikkea asenne oli kohdillaan ja se kuunteli tarkkaan.

Zeta: Vesku määräsi järkän, joka oli ekalla kerralla M-S-I. Tällä kiekalla palkkasin Riehan onnistuneista jäävistä ja hyvinhän ne onnistui. Tokalle kiekalle järkkä oli S-I-M ja edelleen todella hyvä erottelu ja onnistuneet liikkeet. Seuraaminen oli hieman keulivaa, mutta merkeistä ei välittänyt.

Vinoeste: Heitin kapulan toosi vinoon ja R näki sen lähtöpaikalta. Oli ihan täpinöissään ja koittikin lähteä kiertämään. Karjaisin, josta palasi hyvin takaisin sivulle. Uusi käsky voimakkaammin (silleesti prrkl), niin lähti hienosti esteen yli. Takaisin tullessa ei miettinytkään kiertoa, vaikka lähti vinosta. Olin tosi tyytyväinen, kunhan antaa käskyn tarpeeksi napakasti, niin menee läpi kapulahulluudesta.

Eteenmeno: Olen liittänyt tähän aina liikkeestä maahanmenon ja luoksetulon, josta mennään eteenmenon lähetykseen ja annan sille vihjesanan. Vesku vei narupallon ekalla kerralla kentän laidalle, ilman että R näki. Lähti todella hyvin, teki matkalla pienen kiekan, mutta sen jälkeen eteni hienosti suoraan. Pallon kanssa täysiä takaisin ja leikit pystyyn, oikein hyvä. Toiseen lähetykseen ei viety palkkaa, koitin lähettää suoraa. R lähti, mutta kävi kääntymässä matkalla olleella merkillä. Jatkoi kuitenkin aivan ältsin makeasti siitä oma-aloitteisesti täysiä matkaa. Liitin mukaan maahanmenon ja hienosti toimi. Viimeiseksi vielä yksi lähetys, josta suoraan lentävä narupallo. Nyt juoksi ihan täysillä, ihan suoraan ja tasan niin pitkään kuin jes-kuului. Huisin pätevä eläin, mutta tälläinen on tietysti kovasti sen mieleen!

Ei kommentteja: