sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pikkutreenit

Tänään vedettiin vain hyvin pikaset kotipihatreenit tottista, ammunnan säestämänä. Seuraava jännityksen kohde nimittäin siintää jo horisontissa, ellei talvi pilaa suunnitelmia...

Rieha menee muuten aivan sekaisin nähdessään ketjukaulaimen, sama juttu sillä on pk-liiveihin. Tunneoppiminen pk-puolelle alkaa siis ilmeisesti olla kohdillaan :D. Nytkin, kun kaivoin ketjun esiin, niin kelpie alkaa hyppimään päin, koittaen saada ketjua joko a) mahdollisimman äkkiä kaulaan tai b) suuhun revittäväksi. Pimeä eliö :D. Mutta tosiaan, ekaa kertaa mulla on koira, joka oikein tarjoaa päätään, että saisi pannan kaulaan, että päästäisiin vaan mahdollisimman äkkiä tekemään.

Tehtiin kotipihassa ensin seuruuta, jossa oli ihan mainio meno. Ampuminen nostaa vaan fiilistä ja tiivistää paikkaa. Paikkamakuussa ammuttiin myös, eikä mitään ongelmia. Loppuun pari eteenmenoa, ensin narupallolla, sitten ilman. Hieman meinaa keulia, into on siis todella, todella kova. Mutta pysyy sivulla ja kun saa luvan, niin sinkoaa ihan täysiä. Ekalla suoraan leikit narupallolla, tokalla kerralla maahanmenon kanssa. Kumpikin ihan sikahyviä ja maahanmeno oli nopea, vaikka joutuikin menemään lumeen. Hieno!

Tuike treenasi temppuja iltapuhteiksi. Sen vilkutustemppu on edistynyt jo tosi kivasti ja huitoo tassulla ihan tohkeissaan. Ainakin se on aivan hirveän innoissaan ja tohkeissaan.

Viima ja Rieha on jatkaneet aivan hurjaa riehumista keskenään. Ne on ihan pöpejä, makaavat vierekkäin sängyssä ja örisevät keskenään ihan onnessaan. En tiedä, mikä on taas laukaissut tälläisen hurjan leikkifiiliksen, eniten siihen varmaan vaikuttavat hormonit. Ne on kyllä nyt niin paita ja peppu :D.

Ei kommentteja: