tiistai 17. huhtikuuta 2012

Taas kuvatuksia pystykorvaisista

Sain Tiinalta vielä muutamat kuvat talvisista pystykorvista. Aika ihania!

Rieha ja narupallo ja älyn valo



 Vimps esittää porokoirajolkotusta ja kapulan pitoa



 Tuike on suorastaan malliainesta, niin söpöinen se on





 Ja loppuun kuvakavalkadi, Rieha ja kapula


 ~
Riehan kanssa vedettiin tänään treeni ihan uudella parkkiksella, hirveässä loskasäässä. Rieha oli hieman sitä mieltä että ällötti, mutta teki kuitenkin ihan hyvin.

Edellisen kuvan malliin aloiteltiin perusnoudolla. Loskasää sen verran inhotti, että palautusvauhti ei ollut paras, mutta nostot ja luovutukset sujui. Sitten vahvisteltiin merkkiä. Namipalkalla oli hieman laiskaa menoa, mutta narupallolla saatiin parempaa vauhtia. Otin häiriöksi ohjatun kapulat ja heittelin ne merkin ympärille. Hieman Rieha niitä katseli, mutta merkki löytyi kuitenkin.

Seuraamisessa ajoin edelleen sisään takaa tulevaa palkkaa ja edelleen näyttää aika hyvältä paikan suhteen. Tosin onnistuin jotenkin niksauttamaan olkapääni kun ojensin lelua takakautta ja kelpie roikkui siinä. No, eilen meni Riehan naama ja tänään ohjaajan käsi, tekevälle sattuu. Mutta tuntuu vaikuttavan ihan hyvältä tuo ja seuruupaikka on parissa treenissä ollut jo korrektimpi.

Kiertoja tehtiin lämpötolpalla ja siitä stoppjea. Maahanmeno tuottaa edelleen alkuun vaikeuksia, eli takapuoli jää ilmaan. No, olihan siellä sitä loskaa, mutta pysähdyksistä pystyi menemään kuitenkin ihan hyvin maihin, eli en usko sen olevan sinänsä ongelma. Ei vaan ole Riehalle selvä, ehkä se on jotenkin luulee että ensin pitää stopata pylly ilmassa ja sitten vasta mennä maahan?

Loppuun vielä parit liikkeestä istumiset, jotka sujui hyvin ja sitten vielä temputusta. Jalkojen välistä pujottelu nostaa Riehan fiiliksen ihan kattoon, miten voikin olla noin hauska liike...


Ei kommentteja: