perjantai 27. huhtikuuta 2012

Perjantain kisatokot

Perjantain perinteinen tokovuoro. Rakensin Tuikelle pienen rallytoko-hömppäradan, missä sai käydä tärpättämässä. Se alkoi eteentulolla ja peruuttelulla, sitten pujottelulla, josta luoksetulo, paikallaan käännöksiä, hyppy, hidasta seuruuta ja loppuun nouto. Ihan hauskaa oli ja Tuike tykkäsi. Se teki vielä pari metallinoutoa, joissa iloinen ja reipas meno.

Rieha aloitteli ruudulla. Viime kerran perusteella päätin aloittaa paikan hakemisella läheltä. Tämä ehkä enemmän hämmensi Riehaa kuin auttoi. Se tarjosi kovasti, mutta turhautui äkkiä. Siirryttiin sitten pitkästä matkasta lähettämiseen ja auts, meidän ruutu oli rikki. Se ei ole varmaan ikinä jäänyt ruudun ulkopuolelle, mutta nyt tarjosi koko ajan etureunan eteen jäämistä, josta vasta peruutti ruutuun oikealle paikalle. Näyttöruutukaan ei oikein parantanut menoa, R oli vaan jotenkin hämmennyksissä ja vauhtikin hidastui. Siis meidän paras liike, jossa ei ole ollut ikinä yhtään minkäänlaista ongelmaa. Tässä oli selkeä syy-seuraussuhde. Ensin treeni ilman ruutunauhoja, jossa hakeutui liiaksi sivureunaan, mutta pysyi sisällä. Sitten huono korjaustreeni, jossa paikka siirtui liiaksi etureunaan, eihän keepi enää tiennyt missä pitää olla. Loppuun tehtiin kaksi toistoa niin, että ruudussa oli lelu ja sai juosta vaan täysiä oikeaan paikkaan. Ehkä se nyt ei ihan rikki ole, jos miettii että se on tehnyt elämässään vaikka 300 ruutuun menoa ja nyt meni 10 huonoksi. Mutta täytyy nyt tehdä paljon hauskoja toistoja.

Suurin osa treenistä meni tuohon ruutuun, mutta muutama muukin juttu ehdittiin tehdä. Luoksarin stopit sujui taas hienosti. Tehtiin hypyn kautta ja maahanmenot onnistui joka kerta! Vauhti ei ollut ihan maksimi, hieman meinaa ennakoida, mutta pääasia että stopit sujui. Loppuun tehtiin vähän seuruuta, jossa hyvä paikka ja ilme.

Ei kommentteja: