maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pikaviestit ja -agit

Saatiin pitkästä aikaa Raisan kanssa sopimaan viestitreenit aikatauluihin. Käytiin meidän läheisellä metsätiellä ja koska edellisestä kerrasta oli aikaa, niin nyt vedettiin taas motivaatiotreeniä eli matka ei ollut kuin ehkä sellaisen 200m. Mutta tavoite toteutui erinomaisesti!

Rieha juoksi Raisalle päin ihan tositosi hyvin, vauhti oli uskomaton ja halu mennä kova. Ekalla pätkällä minulle päin epäröi hetken, mutta pienellä avulla lähti ja sen jälkeen juoksi taas hyvin minullekin. Nyt siis tuntui Raisan pää mielenkiintoisemmalta, parempi niin. Raisalla oli palkkana keppi ja minulta sai aina nappulan, joten palkankin suhde oli vissiin kelpiestä kohdillaan.

Hyvä muistuttelu oli tämä, parin viikon päästä mennään viestileirille, toivottavasti saadaan ennen sitä ainakin pari treeniä alle että on jotain mitä esittääkin.

Illalla ajeltiin vielä hallille, kun minulla oli koulutus. Paikalle ei saapunutkaan koulutettavia, joten treenasin vaan omilla. Rieha aloitteli kontakteilla ja luulen, että saatiin ihan hyvä ajatus. Annoin sille tilaa ylösmenoilla ja malttoi ottaa paljon paremmin. Lisäksi koitin kiinnittää huomiota selkeään vapautuskäskyyn, se kun tuntuu välillä olevan vähän hakusassa. Lisäksi R teki pujottelua, jossa meinasi tulla ihme jäkki taas lopussa. Ei ehkä pitäisi tehdä sitä tuollaisena yksittäisenä ollenkaan, ainoastaan radan osana, koska tuntuu herkästi hajoavan moneen toistoon. Loppuun treenattiin vielä parilla hypyllä kulmahyppyä ja välistävetoja, nämä sujui ihan mukavasti.

Vimps kävi hallissa lähinnä motivoitumassa ja palkkailin sitä hurjasti pienistäkin jutuista. Tehtiin kontakteja, joihin saatiin hyvä vauhti. Eipä siinä sitten oikeastaan muuta, pääasia että teki ja vauhti oli kohdillaan.

1 kommentti:

Laura Mättö kirjoitti...

Hyvä, hyvä heti käyty itsenäisesti treenailemassa annettujen ohjeiden mukaisesti :)