lauantai 21. huhtikuuta 2012

Hyppytekniikkaa ja noutoja

Annan kanssa päätettiin ottaa pienet hyppytekniikkatreenit lauantaiaamun kunniaksi. Päälle vähän tokoa, joten viiden koiran kanssa pari tuntia sujahti mukavasti.

Rieha lämmitteli ensin puomilla. Saatiin ihan kivaa menoa, sekä ylös- että alasmenolla. Eli ainakin taas yhdellä esteellä kontaktit pelasi ihan ongelmitta. Sitten hyppytekniikkaan, jossa tehtiin ensin kasvavaa sarjaa jossa viimeinen hyppy oli okseri. Ihan mukavasti meni, ei kuulunut tömpsittelyä ja venytti itseään hyvin. Okseria levennettiin ja edelleen sujui hienosti. Lisäksi R teki hyppykulmatreeniä. Okserilla tämä sujui hienosti. Kokeiltiin samaa muurilla, mutta se oli pienen keepien mielestä vähän liian iso este ja sujahti hienosti muurin reiästä läpi. Ei se mitään, koska Riehalla ei ole mitään ongelmaa muurissa ja vauhdin kanssa kun sai mennä niin leiskautti muurista yli reippaalla ilmavaralla.

Viima aloitteli myös tuolla kasvavalla sarjalla. Ei saanut siihen kunnollista venytystä loppuun, vaan teki kummallisen väliaskelluksen. Vaihdettiin sarja perussarjaan, että sai kunnon motivaation ja onnistuneen fiiliksen. Sillä sujui paljon paremmin. Nämä on kyllä selkeästi Viimalle haastavia, pitäisi ehdottomasti tehdä enemmän. Loppuun Vimps teki vielä puomia ja keinua, joissa hyvä meno. Ihan viimeiseksi se sai vielä juosta loppupalkan kanssa pätkän A-pituus-muuri. Samaan aikaa halliin tuli toinen treenaaja, joka alkoi naksuttelemaan ja se meinasi hieman Vimpsiä ahdistaa. Saatiin kuitenkin hyvällä mielellä tehtyä ja siihen oli hyvä lopetella.

Tuike aloitti tokoilut ruudulla. Hirmu innoissaan se menee ja ruutu löytyy hyvin, stopit oli hieman hukassa.Sitten tehtiin noutokimara. Metalli oli hieno, reipas ja iloinen. Hyppynouto oli erinomaisen priima, vaikka heitto oli ihan vino. Tunnarikin oli aikalailla hyvä, hieman luovutuksessa oli vinoutta. Mutta ihan päheä se on.

Rieha aloitti seuruulla. Meinasi keulia ja painaa ihan huolella, agihalli nostaa vireen niin kattoon. Takaa palkkaamalla saatiin parannettua menoa ja paikka alkoi olla kohtuullinen. Liikkeestä istuminen samaan syssyyn ja se oli aikalailla priima liike. Rieha teki loppuun myös noutoja. Ensin hyppynouto, joka oli tosi hyvä lukuunottamatta luovutuksen pientä nytkähtelyä. Mutta sitten se metalli. En tajua miten siitä on yhtäkkiä tullut Riehalle iso juttu, kun se on elämänsä ensimmäiset 1,5v. noutanut metallia ihan ongelmitta. Ja sehän rakastaa esim. peltitölkkejä, avainnippuja jne. Metallikapula on nyt vaan inha. Jäi joko seisomaan kapulalle ja katsomaan, tai sitten nosti ja toi 3m ja tiputti, ettei vaan pystynyt. Tätä jankattiin, meinasi itsellä jo mennä vähän hermo. Onneksi R ei ota itseensä. Mutta metsku on nyt jokailtaisessa ohjelmassa.

Ei kommentteja: