torstai 19. huhtikuuta 2012

Agia paremmin, videota ja uintia

Käytiin pikaisesti hallilla. Tein radanpätkän, jossa oli muutamia viime kisojen ongelmakohtia. Aloitus oli samantyylinen, eli kaksi hyppyä 90 asteen kulmassa. Kisoissahan R veti ekasta hypystä ohi ja suoraan kakkoselle. Lisäksi otin siihen kepit meidän huonolta puolelta ohjaten, niihin laitoin loppuun yhden ohjurin. Loppuun vielä hypyille irtoamista.

Alku saatiin sujumaan heti ongelmitta. Kävin merkkaamassa ekan hypyn oikein kunnolla, että varmasti huomaa ja se sujui hyvin. Pujottelussakaan ei tullut yhtään virhettä, en tiedä auttoiko ohjuri vai oliko muuten vaan parempi fiilis. Se on herkästi alkanut tuolta puolelta ohjatessa haukkumaan ja nyt ei tehnyt sitä, eli jotenkin oli varmemman oloinen. Loppusuoralla meni ekalla kerralla viimeisestä hypystä ohi ja ympäri kun tulin perässä. Loppupalkka peliin, niin johan alkoi irtoamaan.

Itse asiassa mikään noista ongelmakohdista ei ollutkaan ongelma. Suurin ongelma tuli A:lla, jossa R meinasi hiipiä harjalta ja hypätä suoraan kontaktista tai sitten ei kestänyt kontaktilla odottelua. Varmaan osaksi syynä taas se, etten ole ollut tarpeeksi selkeä noissa vapautuksissa. Osaksi syynä on myös se, että kun tekee rataa, niin vire nousee niin kovaksi ettei malta. Yksittäisenä tai liitettynä pariin muuhun esteeseen A ei tuottanut ongelmia. Eli ei siihen auta kuin koittaa tehdä kovassa vireessä ja toki vahvistaa edelleen kontaktia. Tässä pätkä treenistä, jossa otan tuon A:n aika tiukasti.



Mutta kokonaisuuten ihan hyvää menoa, melkeinpä parasta pitkästä aikaa. Ei tässä ehkä ihan hakusassa kuitenkaan olla :).

Vimps teki samaa pätkää, mutta oli hieman levoton. Joten otin sille vaan motivaatiotreeninä helppoa pätkää, johon saikin sitten hyvän meiningin ja vauhdin:



Tuike kävi vielä tekemässä seuruuta, kaukoja ja luoksarin stoppeja. Kaikissa oli kovasti innokas meno, eikä niistä sen enempää.

Siitä ajeltiin Koirasporttiin uimaan. Tuike oli erityisreipas tänään, se suorastaan hinkusi uimaan ja haki leluaan ennätysmäärän. Viima ui Anskun kanssa edelleen urheasti ja ihan viittä kierrosta putkeen. Rieha veteli saukkona Viiman ympäri, mutta taisi sekin olla sen verran väsynyt agin jälkeen, että tuli ihan kutsumatta rampille vartin uinnin jälkeen. Ei se toki sitä ennen rampille ehtinyt ;).

Ei kommentteja: